Monday, August 17, 2015

Nama-nama Corak Fabrik Untuk Hiasan Dalaman Rumah

Assalamualaikum wbt :)

Mode masuk rumah baru sudah on!

Haritu Nad ada ternampak corak chevron pada tilam kekabu baby yang kawan upload di Facebook. Sekali tengok, waah cantiknya! Nad suka corak simple-simple. Minimalist.

Favourite color (yang utama) pulak putih, hitam :D Selain pink dan purple of course. Haha.

Then tengok di Instagram pun tengah hot corak ni. Chevron tu apa? Nama 'biasa-biasa' dia zigzag :) Dulu-dulu kat sekolah minat sangat corak belang-belang (stripes). Hehe.

Then Nad cari lagi corak-corak lain yang belum diketahui namanya. Dan ini Nad jumpa. Seronok!


Yang Nad minat:

1. Chevron
2. Hexagon
3. Honeycomb
4. Damask
5. Scales
6. Flamestitch
7. Morrocan
8. Zebra

Haha macam semua je Nad minat ni :D

Corak-corak ni kiranya corak-corak moden / kontemporari :)

Herringbone pun menarik!


Which one is your favourite?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails