Monday, August 17, 2015

Nama-nama Corak Fabrik Untuk Hiasan Dalaman Rumah

Assalamualaikum wbt :)

Mode masuk rumah baru sudah on!

Haritu Nad ada ternampak corak chevron pada tilam kekabu baby yang kawan upload di Facebook. Sekali tengok, waah cantiknya! Nad suka corak simple-simple. Minimalist.

Favourite color (yang utama) pulak putih, hitam :D Selain pink dan purple of course. Haha.

Then tengok di Instagram pun tengah hot corak ni. Chevron tu apa? Nama 'biasa-biasa' dia zigzag :) Dulu-dulu kat sekolah minat sangat corak belang-belang (stripes). Hehe.

Then Nad cari lagi corak-corak lain yang belum diketahui namanya. Dan ini Nad jumpa. Seronok!


Yang Nad minat:

1. Chevron
2. Hexagon
3. Honeycomb
4. Damask
5. Scales
6. Flamestitch
7. Morrocan
8. Zebra

Haha macam semua je Nad minat ni :D

Corak-corak ni kiranya corak-corak moden / kontemporari :)

Herringbone pun menarik!


Which one is your favourite?

10 comments:

  1. Haha.. Klu blh mesti mns nak ambil semua kan.. Rambang mata tgk..hihi

    ReplyDelete
  2. Fatin suka chevron! Dulu minat gak damask tp husband anti gile last2 tile bilik air masterbed dpt corak damask (show unit lain) terus senyap dia hehr

    ReplyDelete
  3. Fatin suka chevron! Dulu minat gak damask tp husband anti gile last2 tile bilik air masterbed dpt corak damask (show unit lain) terus senyap dia hehr

    ReplyDelete
  4. Ifa suka paisley! =D

    Sebab coraknya ala-ala evergreen. Tak lapuk dek zaman. Dulu-dulu pun orang guna, sekarang pun masih orang guna. Loving it!

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Nampak nad suka corak abstract;)

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails