Saturday, December 17, 2011

Nad Kurus?


Haha sampai macam tu sekali ek :") Lain bebenor Nad dulu dan Nad sekarang ye. Sampai lama betul kawan tu fikir :P

Actually kawan yang tegur ni ialah ofismate Nad dulu masa kerja kat Cyberjaya. Last jumpa rasanya hujung 2009 lah sebab Nad resign Dec 2009. Masa tu tak pregnant lagi :)

Masa Nad pregnant, tak pernah jumpa dia. Tiba-tiba jumpa last week (dia je nampak Nad, Nad tak perasan dia). Hehe.

Cerah? Haha rasa nak tergelak pun ada. Masa first several months duduk Kerteh ni, maid MIL tegur Nad semakin gelap (maid ok yang tegur! haha). Sebab duk area tepi pantai kan hehe.

Tapi mungkin jugak lah makin cerah. Semuanya bermula after lahirkan Zahin. You are what you eat. Ececeh. Nanti Nad citer dalam next entry ye :P

Bab kurus pulak, bukan dia sorang je yang tegur hihi.

Ni gambar sehari sebelum kawan Nad tu nampak Nad:

Adegan Ummi kena cubit ngan Zahin kat leher. Sakit! :P

Tapi actually bukan banyak sangat pun beza berat badan sebelum pregnant dan selepas deliver. Kurang 5 kg je :P Haha ramai duk tanya apa rahsia Nad kurus walaupun sudah beranak satu. Next entry jugak Nad cite ek :P

Have a nice weekend everyone :)

Sunday, December 04, 2011

Saya Suka Polka dot!

Polka dot is a pattern consisting of an array of filled circles, generally equally sized and spaced relatively closely in relation to their diameters.

Blog Puan nadxoxo berwajah baru :)

Blogshopku, Baby Geniuses juga berwajah baru :D
I loveeee polka dots! :D
Sebab polkadot sangat comel!
Siapa setuju? :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails