Saturday, December 17, 2011

Nad Kurus?


Haha sampai macam tu sekali ek :") Lain bebenor Nad dulu dan Nad sekarang ye. Sampai lama betul kawan tu fikir :P

Actually kawan yang tegur ni ialah ofismate Nad dulu masa kerja kat Cyberjaya. Last jumpa rasanya hujung 2009 lah sebab Nad resign Dec 2009. Masa tu tak pregnant lagi :)

Masa Nad pregnant, tak pernah jumpa dia. Tiba-tiba jumpa last week (dia je nampak Nad, Nad tak perasan dia). Hehe.

Cerah? Haha rasa nak tergelak pun ada. Masa first several months duduk Kerteh ni, maid MIL tegur Nad semakin gelap (maid ok yang tegur! haha). Sebab duk area tepi pantai kan hehe.

Tapi mungkin jugak lah makin cerah. Semuanya bermula after lahirkan Zahin. You are what you eat. Ececeh. Nanti Nad citer dalam next entry ye :P

Bab kurus pulak, bukan dia sorang je yang tegur hihi.

Ni gambar sehari sebelum kawan Nad tu nampak Nad:

Adegan Ummi kena cubit ngan Zahin kat leher. Sakit! :P

Tapi actually bukan banyak sangat pun beza berat badan sebelum pregnant dan selepas deliver. Kurang 5 kg je :P Haha ramai duk tanya apa rahsia Nad kurus walaupun sudah beranak satu. Next entry jugak Nad cite ek :P

Have a nice weekend everyone :)

6 comments:

  1. xsabar tggu next entry..nk tw pe rahsia kurus.huhu

    ReplyDelete
  2. yup..nampak sis kurus banyak la.. akak pun pasan gak..cerah gelap tu tak perasan sbb tak kenal nad kat luar.. tp makin chung la.. hehehe

    ReplyDelete
  3. rahsianya fully BF si Zahin ye....jom join contest ni http://ourdreamsoflifecontest.blogspot.com/2011/12/sy-telah-ditag-oleh-kakyong-untuk-join.html

    ReplyDelete
  4. rahsia kurus tu mesti sbb fully BF hehe~~ sbb saya pon macam tu...kawan2 pon mcm tu..tp bl dah stop..bup! teros mendadak naik berat badan hehee...

    neway, nk tggu jgk la nx entry nad..mne th mmg ada specific tips..

    ReplyDelete
  5. Bestnyee kurus.. Nk jugaaa.. Teeheee nk tgu next entry laa..

    ReplyDelete
  6. sama laa nad..

    and i belive its breastfeeding!! =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails