Monday, August 22, 2011

Menyorok Dalam Selimut

Zahin ni kalau masuk bilik, dia plg suka main kat stand fan. Dia suka tarik wayar kipas yg trjuntai. Kat situ jugalah ada 1 lampu tidur yg kurus tinggi yg dia sll tolak sampai jatuh kat atas katil. So mmg bahaya.

Kat situ jugalah kat bucu dinding, kat seblah tu pulak ada almari baju. Kiranya mmg sempit la. Tapi Zahin suka jugak duk celah tu. Kadang2 situ berhabuk. So x kasi dia main situ.

So apa yg saya buat ialah ajak dia main nyorok2 dlm selimut. Bkn main seronok dia. Everytime dia nk main benda yg saya x kasi, sy akn ajak dia nyorok dlm selimut. Main cikucak hehe.

Saya dapat idea ni sbb saya teringat masa kecik2 dulu main nyorok dlm selimut ngn adik2. Hihi. Now boleh apply kat anak plak hehe. Ada sesiapa yg ada pengalaman yg sama? ;)
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 comments:

  1. kakal pun suka main sorok², pastu sergah kita CAKKK kuat². hahaha

    ReplyDelete
  2. oh..kitorang adik bradik kecik-kecik dlu lagi extreme..tutup lampu, pakat duk bawah selimut, pstu masing2 kne cite satu cite hantu. pstu mule la takot nk pi mane2 sorang.. -_-"

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan.. jemput singgah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman saya mengembara di 46 buah negara .. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails