Monday, August 22, 2011

Diskaun 10% di Baby Geniuses Online Shop! :D

*Sticky entry. Pls scroll down for my latest entry.


Assalamualaikum semua :)


Walaupun saya jarang sangat update blog, hehe tapi saya nak ajak kawan-kawan semua untuk tidak lepaskan peluang ini:


Get 10% discount on ALL ITEMS by promoting  our Facebook link  (http://www.facebook.com/baby.geniuses
on your Facebook Wall! 
Yeayy!! :D


Promotion starts now and will end 20th August 11:59pm.


**This promotion is excluding postage :) 
**Purchase RM70 and above (after discount) will get FREE postage!




Jangan lepaskan peluang ni tau! Saya jarang buat SALE sebab actually barang-barang di Baby Geniuses Online Shop dah sememangnya murah :) Lepas 10% off, laaaagi murah. Hihi. 


Kalau balik kampung time raya nanti sangkut jem sekurang-kurangnya boleh baby main dengan educational toys atau bacakan diorang soft books yang dibeli tu kan ;)


Selamat shopping untuk anak-anak anda yang genius-genius tu :D


Jom klik Baby Geniuses Online Shop ramai-ramai :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails