Wednesday, June 15, 2011

Zahin Nak Adik Tak?


Last week asyik rasa nak makan je. Lepastu ada satu hari tu banyak buang angin :P Pastu ada satu hari tu gatal-gatal tapak kaki. Semua tu dialami masa pregnant kan Zahin. Period pulak tak kunjung tiba. Zahin pun ada kelihatan isap ibu jari kaki. Haih. Dah mula redha dah masa tu. Zahin baru 8 bulan. Redha jelah kalau-kalau tetibe Zahin dapat adik tahun depan. Mesti ada hikmah di sebalik yang terjadi. Nama anak dah pikir dah. Fuh memang redha sangat dah tu.

Tapi nasib lah period datang juga akhirnya hihi. Syukur lah jugak. Sebab kalau boleh Ummi nak fokus kat Zahin dulu :)

15 comments:

  1. Yuhuhu...fuhh..kalau boleh nak zahin manja lama sikit kan..huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. alamak..sama la cm nani..gelabah jugak...tp kalo ada redha je la..tp tetiba dh period..ok la tu..cm xsedia lg nk tambah..cian aqeef..kecik lg...

    ReplyDelete
  3. wah kak... hehehh :) cepatnyer.. masa prgnt kat auni, ros still period tau :P hehehhe...

    ReplyDelete
  4. uik..my baby pun 8 bulan gak..rindu nak baby..tapi baby masih tecit lagi..:p

    ReplyDelete
  5. aduh suspen je..br nk wish congrats td..hihihi

    ReplyDelete
  6. period masih tak kunjung tiba.. :( masih menunggu.. :P

    ReplyDelete
  7. rindu nak perut besar tp cam tak ready gak mempunyai 2 anak..sorang ni pun kelam kabut lg..

    ReplyDelete
  8. suspen!! ingat dah betul tadi.hehehe..blh zahin manja-manja lagi lama dgn ummi ")

    ReplyDelete
  9. takut jgak nad! faeza lg blom period2. pastu cik merah dok hisap kaki 2-3 hari ni.

    ReplyDelete
  10. ish..nad nih. ingtkn betol betol la zahin nk dpt adik. takpe2, kasik can zahin bermanje lame2 sket as ank tunggal. ehe.

    ReplyDelete
  11. hehehe.. tetibe rase rindu plak nk pregnen lagi..hiksss ;p

    ReplyDelete
  12. samalah kita...now fariz dh 7bln...idapn x peot lg...

    ReplyDelete
  13. nad ni,wat suspend btol..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails