Saturday, June 04, 2011

Available Soft Books for Babies at Baby Geniuses Online Shop


Circle book


Square book


Triangle book


Zahin tengah main dengan Circle book dia.
Shapes books ni jenama SoftPlay.
Circle book ni bukan je soft book semata-mata, siap ada bunyi loceng lagi kat dalam :)
Shapes lain pulak ada squeaking sound.
Ada 10 mukasurat termasuk cover.
RM15 je satu. Beli banyak, jimat banyak :)


Belajar mengira sambil berseronok :)


Belajar menyanyi sambil tambah vocab dengan rhymes book ni.
Dua-dua yang kat atas ni pun brand SoftPlay mcm shapes book tu.
Ada bunyi crinkle kat buku ni :)
Ada 8 mukasurat termasuk muka depan
Besar jugak buku ni, 21cm x 21 cm.
RM18 je satu. Kalau beli dua RM34 je :)


Zahin tengah 'study' rhymes book dia :P


Jungle activity bumper book.
1 page dia sama besar dengan counting book/rhymes book kat atas ni.
So panjang la buku ni.
Walaupun takde wording tapi ada gambar 3 haiwan yang comel seperti dalam gambar.
Biar baby berkenalan dengan hippo, gajah, dan singa :)
Ada mirror, crinkle sound, dan different textures untuk baby explore.
Boleh letak kat baby cot jugak.
Dan yang paling best, ada chirping sound! :)
RM28 sahaja. Kalau nak murah lagi, boleh beli dengan counting book/rhymes book kat atas ni, so ada 3 buku, harga RM60 sahaja. Jimat kan? Hehe.


3D Campbell Soft books
Tengok pun dah mmg comel kan? Hehe.
Kat dalam lukisan dia sangat comel, Jo Lodge yang lukis.
Yang ni tengah Sale skrg, RM12 je satu. Kalau beli banyak, lagi murah :)


Fuzzy Bee


Trucks


Squishy Turtle


Fluyffy Chick

4 soft books kat atas ni by Priddy Books.
RM8 je satu! Dahla terang warna dia.
Sangatlah sesuai untuk mata baby.
Lukisan pun comel! Mak pulak yang excited. Hehe
Kalau beli 1 set (4 books), RM26 je :)

Klik Baby Geniuses Online Shop bahagian soft books untuk membeli belah untuk baby kesayangan korang :)

5 comments:

  1. Assalammualaikum.. jom join contest ni..

    http://sitizahrah2009bunga.blogspot.com/2011/06/1st-ga-by-siti-zahrah-comel-my-baby-and.html

    ReplyDelete
  2. waah..untung aa zahin banyak mainan best2 kat umah.hehe. suma buku2 ni leh bunyi2 ek?

    dy tunjuk kt azam suma mainan ni, dia tgk pelik sbb tak penah jmpa..hihi. sangat excited nk tunggu baby dlm perut ni besar =D

    dy ada tag nad tau, visit ya:
    5 Blog Paling Kerap Dilawati

    ReplyDelete
  3. comelnya.....!!!cam menarik je bisness ni...hurmmmm

    ReplyDelete
  4. mmg comel...sy nk jugak beli untk ank saya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails