Tuesday, May 24, 2011

Zahin Baca (Makan) Buku


Amboi anak teruna sorang ni. Tengah baca buku ke tengah posing ni? Hehe.

Zahin suka baca buku tapi at the same time suka jugak makan buku. Adakah ini normal untuk baby seusia Zahin? Dah baca buku, lepastu geram kat buku. Gigit-gigit buku. Nyam nyam! Sebab tu lah Ummi beli cloth books untuk Zahin. Nak makan? Haa makan laa. Tak kesah punnn :P Tapi make sure lap dulu dengan baby wipes before kasi kat dia kan. Hehe. Kalau tak, jenuh nak menjerit. "Noooo! Nooo!" Adeh. Mesti Zahin dah bosan dengar perkataan tu kan. Huuu T_T


Cloth book for babies by Priddy Books. Dapatkan 1 set (4 books) hari ini. RM26 sahaja untuk semua ni~ Wee~ (Tak termasuk postage). Jemput ke blogshop saya atau facebook page untuk details :)

7 comments:

  1. Basuh je trus Nad. Selamat :) Yakin & suci.. Nak bli jg unt DQ, tp nk kena tunggu timing yg sesuai ckit.. hehe.. dis month nk balik kg.. aiyooo :)

    ReplyDelete
  2. salam sis

    Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

    ReplyDelete
  3. rayyan pun gitu, sume nak makan.. huhu geram tau...

    ReplyDelete
  4. as'salam

    dear, saya tag awak utk join contest...tq..

    ReplyDelete
  5. haa...zahin nk tumbuh gigi baru takk...hehehe...nnt lg byk dia gigit2. gigi dia gatal tuu.. =D

    ReplyDelete
  6. salam kenal...kebetulan sama lak nama anak kita tapi saya muhammad zahin heehe hppy BF ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails