Wednesday, May 04, 2011

Kenapa oh Kenapa?

Bila nak surfing kat laptop tak boleh, kat PC boleh plak. Isk. Ni kat PC lah ni. Baru lah boleh blogwalking, surfing, dan update blog dengan aman. Kalau tak, ala kadar jelah.

Sebenarnya banyak nak cerita. Tentang Zahin, pasal tiroid, pasal bisnes. Hehe. Tapi takpe kita layan video budak cinonet (panggilan Abi kat Zahin hehe) ni dulu ye :D



Dalam video ni saya mengajuk dia punya bunyi merengek haha. Saya dengar sendiri pun lawak. Suka memalukan diri sendiri kan? -_-" Tapi takpelah suka tgk budak cinonet ni gelak hihi

4 comments:

  1. salam singgah

    lama tak update erk??

    ReplyDelete
  2. rambut zahin dah panjang.. :)

    ReplyDelete
  3. zahin dah ada teeth..rafique xde teeth lagik..

    ReplyDelete
  4. nnti msti Zahin pndai ckp ganu.. :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails