Tuesday, March 22, 2011

Family Pic - Now & Then

Zahin dah nak masuk 6 bulan, baru ada 2 keping gambar bertiga. Sob sob.


Ni masa Zahin 5 bulan 3 minggu
Muncung je budak kecik ni :P


Ni pulak masa Zahin 1 bulan 2 minggu
Masa ni pulak Zahin tengah mengantuk

Actually ada satu lagi gambar..


Zahin 35 weeks in Ummi's belly :D
Tak tahu lah Zahin duk wat apa dalam tu masa ni :P


Ada tak orang nak ambil gambar kami bertiga yang proper skit? :P

9 comments:

  1. hehehe, pegi studio wak. atau beli tripod dpt gamba proper :)

    ReplyDelete
  2. nadd, beli tripod la, self-snap...xpun, letak atas meja ke, bleh la shoot...btw, wahida nk g terengganu dlm bulan april, nadd kat kuala teregganu ke kat mana??nanti wahida tolong shoot banyak2 untuk nadd n family...

    ReplyDelete
  3. Poyaty: Hi! A'ah kan betul gak tu. Bleh try gi studio or beli tripod kan. Kena usha2 ni. Hehe thanks! :D

    Wahida: A'a senang kan kalo ada tripod. Hihi. Nak mai trg? Meh2! Nad kat Kerteh :D Besnye ada org tlg amik gambo hehe

    ReplyDelete
  4. Assalam Nad,

    kalau org dulu2 tak bagi gambar bertiga. Tp akak tak peduli. Kenag2an kan.. Akak rasa better u go for prof photografer. Diarang punya idea best2..Sure cantik2 nnt.

    ReplyDelete
  5. suker tgk gambar wanita mengandung....

    (^^,)❤..

    ReplyDelete
  6. nadd, kerteh dekat ngn kuala terengganu ke??

    ReplyDelete
  7. nad hire la fotog....heheh

    ReplyDelete
  8. Hi Mommy !

    Sorry to interrupt. I'm Intan and doing an online business for baby and maternity clothing.Now Styling Darling is having a SALES .All items are 10-40% off.Please find and add Styling Darling Shop in Facebook to enjoy the discounts:)

    Much thanks !

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails