Sunday, February 20, 2011

Video Sembur Menyembur



Macamana rambut saya tak gugur? Hehe. Bila dah alami sendiri baru lah tahu ada jugak kebenaran kata-kata orang-orang tua :D Tapi saya dah selamat cantas rambut Khamis lepas. Lega rasanya tak nampak dah rambut bertaburan. Nasib tak botakkan macam lil' Zahin je. Hehe.


Tapi kalau hot macam ni pun okay jugak :P

6 comments:

  1. beriya sungguh dia menyembur. eiiii geram tengok. hihi

    ReplyDelete
  2. kan nad~bila sendiri yang terkena baru tahu rupanya ape org tua2 ckp betul..huhu..

    ReplyDelete
  3. tp kalo tak smbur pon same jer gugur..anak first akak tak smbur2 pun nad...gugur rambut cam sakit barah jer...(eh eh..)
    kali ni lepas je nifas trus potong pendek...booolat moka ku!!!

    ReplyDelete
  4. Naddd: baby kita sekarang pun pandai dah main air liur dan sembur2 macam tu.hehe.memang rambut ni dah gugur banyak gila.huhu.semak rumah dengan rambut je

    ReplyDelete
  5. alalala ...main sembur2 ya habis la rambut mama..awak,x lama pun t dia 6 bulan back to normal..mcm saya..masa 4 bulan sedih sgt..bila mandi tarik je rambut penuh 1 gengaman tangan tu..hukhuk last2 potong saja rambut :)

    ReplyDelete
  6. sama laa nad..kat umah tu, mana2 jer bley nampak rambut..baru pas sapu, ada lagi rambut...haihhh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails