Thursday, February 03, 2011

Tahun Baru Arnab di Bangi


Zahin nak ucapkan Gong Xi Fa Chai!


Selamat tahun arnab! Weekend panjang 4 hari, jadi pagi tadi kami bertolak balik Bangi. Ayah mentua baru start kerja kat Instep 1 Feb, so kami balik sama-sama. Jam 0830 bertolak, jam 1230 sampai di Bangi. Laju Tok Wan Zahin drive. Ummi Zahin suka sebab cepat sampai. Hehe. Berhenti sekali selama 15 minit di Kijal sebab tukar pampers budak kecik.


Abi tukar pampers Zahin. Zahin posing untuk kamera


Perjalanan smooth, Alhamdulillah. Yang sesak ialah arah bertentangan. Lil' Zahin pulak tidur dalam car seat dia selama 1.5 jam straight. Ok lah tu. Catatan terlama setakat ni :D


Pipi gegar-gegar haha :P


Esok kena kemas rumah sebab lusa nak buat majlis untuk lil' Zahin :)

3 comments:

  1. rafique kalo dalam kete mmg tido jer r keje dia..=D

    ReplyDelete
  2. mata bulat cam mata nad ek?? boooooooolatt giler..

    ReplyDelete
  3. td jumpa kad jemputan majlis tahlil n aqikah ur PIL kasi kt mak hasben i.. tp wiken tu kami blk kedah,.. if ada kt sini, mmg dgn tak malu farah g doh.. buleh jmpe zahin :)

    -cik puan fara

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails