Wednesday, January 26, 2011

Zahin Menang Tempat Pertama

Alhamdulillah. Lil' Zahin menang tempat pertama dalam Happy Baby Contest by Ina Hashim :D Tak sangka boleh menang! Sebab top 5 semua ceria-ceria dan gambar lagi clear dan cantik.

Bila Kak Ina bagitau kat shoutbox "Nad...u r one of the winners", saya budget dapat nombor 3 dah (paling last antara yang menang). Agaknya rezeki lil' Zahin sempena berusia 4 bulan harini lah kot :D

Ni kali kedua menang contest yang dianjurkan oleh kawan blogger. First time menang ialah dalam contest yang dianjurkan oleh Radiusite, dapat tempat kedua :D Tu pun dah lama dah, masa nak dekat nak kawen hehe :D


The happy baby - gambar kemenangan lil' Zahin :D


Keputusan penuh kat sini.

Saya bakal menerima 1 keping cloth diaper Coolababy sebagai hadiah :D Dah lama mengidam nak pakaikan lil' Zahin cloth diaper tapi tak tercapai sampai sekarang. Mungkin inilah permulaannya :)

15 comments:

  1. whoaaa...besaqnya mulut!
    tutup cepat...nnt lalat masok!
    alahai dagu dia da macam my afyad....
    hahahahhaha...congrts dear!

    ReplyDelete
  2. tahniah nad dan baby zahin. memang patut menangnya kalau gambar itu yg nad hantar. seronok tengok zahin gelak.

    ReplyDelete
  3. tahniah nad n lii'Zahin..best ny..rajin umi zahin dok masuk contest..:)

    ReplyDelete
  4. congrats zahin!!mmg happy sungguh..ingat nak join gak contest tu..tapi susah betul nak amek pic rafique gelak besar..kalau pic menguap banyak ler..hahahaha

    ReplyDelete
  5. congrtas Nad & Zahrin. nampak Zahin sgt happy dlm gambar tu. :)

    ReplyDelete
  6. cloth diaper tuh yg mcm aku pkai kecik2 tuh ke? pakai basuh balik tuh?

    ReplyDelete
  7. dagu berlapik2 mesti la menang hehe ;D

    ReplyDelete
  8. tahniah.rezeki anak namanya ni! =)

    ReplyDelete
  9. tahniah nad!! suke tgk zahrin gelak cmtu.. triple happy kid.. hehehe ;p

    ReplyDelete
  10. Thanks semua! :D

    Ihsan, cloth diaper yg dimaksudkan ialah modern cloth diaper. Tak sama mcm yang ko pakai kecik2 dulu. Hehe. Sila google gambar dia k!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails