Saturday, January 22, 2011

Wedding Weekend

Lepas beli car seat lil' Zahin, Sabtu esoknya kami bersama parents Encik Gajah ke kenduri kawen kawan saya dan Encik Gajah masa kat UTP.

Dapat jumpa kawan-kawan masa kat UTP iaitu Sean, Adek, Zhu, dan Mat. Jumpa Jamie & Iena plak kat parking sebab diorang dah nak balik dah masa tu :( Kami sampai lambat. Haha. Tak dapat nak main-main dengan anak diorang. Isk3. Paceek dan Chemun pun tak sempat jugak.

Dengan pengantin iaitu Intan M tak dapat jumpa bermesraan jugak tapi sempat la lambai-lambai je kat diorang yang berada di atas pentas masa tengah bergambar dengan family diorang. Tahniah Intan & Syazwan :)

Tak dapat bergambar dengan pengantin, bergambar dengan banner ajo lah masa dah nak balik tu. Lil' Zahin tido sebelum dan selepas masuk dewan haha. Macam tekan button je :P



Oh that was the first wedding attended by lil' Zahin :)

Hari esoknya iaitu Ahad, sepupu Encik Gajah pulak kawen. Yup Encik Gajah amik cuti hari tu.


Bersama pengantin & sebahagian kecil family Encik Gajah


Dengan 2 pupu lil' Zahin, 6 mths old baby Danial Iqbal


Lil' Zahin tido je kat wedding tu haha


Congrats Abg Fakhri & Kak Ogy :)

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails