Friday, January 07, 2011

Video Lil Zahin Menonton Pocoyo

Tengok lah lil Zahin khusyuk gila tengok Pocoyo kat laptop Abi dia ni! Siap gelak-gelak lagi. Nampak cam faham je kan. Kalau play Pocoyo kat TV dia macam tak layan sangat. Agaknya tak nampak lagi kot. Lagipun TV kan kita tengok jarak jauh tak sama macam laptop :D



Sori tak boleh nak edit kat Movie Maker kasi lurus. 'Lurus' ke ek? Haha. Kasi tak terteleng kepala lah. Maaflah jika kepala anda sudahpun terteleng sekarang :P

6 comments:

  1. excited bukan main dia..babysitter dina ckp rafique suka tengok upin dan ipin..huhu

    ReplyDelete
  2. amboi rileknye zahin lyn pocoyo.. cm phm benor jek.. hehe
    amani ni pon klu psg pocoyo kt tv die tak lyn lgsg.. tataula klu psg kt laptop kot berminat plak..

    ReplyDelete
  3. hehe sweet sgt! asna pun suke tgk pocoyo nie pg2 ahd keke ;D

    ReplyDelete
  4. kahkahkah , mcm orang tua lamaaaaaaa doh napok duk g2 haha

    ReplyDelete
  5. comelnyeeeeee. eyyy. sabar je lah.. hehehe

    ReplyDelete
  6. comey je..sampai berbelon2 mulut tu..haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails