Saturday, January 22, 2011

Shopping Car Seat

Last weekend kami balik Bangi. Hari Jumaat tetibe mak ayah Encik Gajah ajak pergi Sogo sebab ada Sogo Member Day. Ayah mentuaku mahu beli kasut hehe. Memang sedang elok lah sebab kami nak cari car seat untuk lil' Zahin :D

Lepas solat Jumaat, kami bertolak ke Sogo. Orang memang ramai lah kan as expected. Alhamdulillah, dapat beli car seat murah! Bought Sweet Cherry CS800 Eternal Car Seat macam kat entry ni dengan harga RM307, which normal price is RM439! Suka :D


With head support, lil' Zahin nampak macam terpenyek je haha


Dah remove head support, lega skit nampak :D
Lil' Zahin lepak atas car seat sambil tengok berita :P


Letak head support kat stroller :D
Muka tak ikhlas ni :P


On the way balik dari Sogo, car seat tak muat masuk boot jadi kena letak kat seat belakang bersama saya, MIL, dan lil' Zahin! Sempit! Haha. Dahlah jam on the way balik tu. Zahin plak meragam. Hadoi.

Barang baby ni memang besar-besar kan? Kalau travel, penuh ngan barang dia je :P Tu baru anak sorang tuh! Nampaknya nak kena beli bas lah lepas ni kalau nak anak ramai haha :P

7 comments:

  1. Alolooooo.tomeynye zahin! ;)

    seronok je die dapat car seat baru!

    ReplyDelete
  2. wahh..worth gilaaaa...
    rajin nad survey..
    fara ni satu hapa pn x survey n belli lg :-s

    ReplyDelete
  3. lst wknd pg sogo gk tp tak terpk cari car seat. sogo ada sale lg kan smpi tis friday?? mcm nk p cari jgkla

    ReplyDelete
  4. yes, barang baby mmg byk. kalau travel mmg cukup untuk bertiga je kereta. hehe

    ReplyDelete
  5. hye...salam kenal... saja nak tanya car seat ni head support dia leh bukak yer.. nurul pun tgh mencari car seat nie..hehe.. hari tu tanya org kedai tu dia kata head support tu tak leh bukak.. huhu.. langsung tak jadi beli.. keke..

    ReplyDelete
  6. hye..sama mcm car seat naufal la..klu tak silap la.aritu beli kat jusco.sbb ada sale..naufal punya warna merah..hehee..comel zahin!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails