Sunday, January 23, 2011

Nursing in Public

Akhirnya saya dah ada nursing cover! Saya beli dari Chomel Nursing Cover.




Bf kat McD. Ummi pun nak isi perut jugak, bukan Zahin je :P

Ukuran nursing cover ni ialah 31 inci x 26 inci.

Nursing cover ni tak ada boning macam nursing cover Kak Niah ni tapi kat peek-a-boo window tu nursing cover ni ada something yang keras juga tapi masih boleh dilipat :)

Ada adjustable strap untuk supaya senang nak adjust mengikut kemahuan :D

Boleh jugak jadikan selimut baby :)

7 comments:

  1. wah!!! teringat dulu zaman breastfeed aesha kat public.pakai nursing cover mcm ni lah.tp suruh mak aza jer buat kan ms tu dalam pantang lagi :)

    anyway congartulation la sebab bagi breastfeed zahin. aesha skrg dah 1 year 5 months.tp still breastfeed lagi tau

    ReplyDelete
  2. nadd, you are a great mummy lah......

    ReplyDelete
  3. congrats nad dh berjaya...cun gak nursing cover tu :)

    ReplyDelete
  4. nad, nape takleh nak klik link Chomel Nursing Cover tu ek? ke org salah buat...

    ohh oh..

    comel nursing cover nad. nk survey jgk ni. nak beli nt.

    ReplyDelete
  5. congrats nad!!deena masih kurang kejayaan bab nursing in public ni..dalam kete boleh laa..kalo kuar jenjalan, limited to places yang anda baby room lah skrg..huhu

    ReplyDelete
  6. Aza, thanks! I'Allah bf smpi 2 tahun :)

    Wahida, you'll be one too :)

    Ainul, hehe thanks :)

    Nadiah, oh sori. Dah betulkan dah :D

    Deena, takpe. Mana2 aje yg selesa kan :)

    ReplyDelete
  7. hello dear,
    i've been reading ur blog since u're preggy. ntah camana bleh ter-follow plak. i dun have any blog(BTW). juz enjoy reading n blog hopping.
    there's one thing i would suggest: babywearing.
    macam org dulu2, kendong baby dalam kain. nak BF pun senang. try wrap lil zahin, surely he would love it.
    plus, not semua tempat stroller friendly. nak dukung dengan lengan lama2 pun lenguh right?
    check it out: malaysianbabywearers.lefora.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails