Saturday, January 29, 2011

Kena Pergi Yun Nam Hair Care

Rambut lil' Zahin used to be agak banyak..


22 hours after birth


Tapi sekarang dah jadi macam ni..


Selepas 120 hari


Lil' Zahin tak pernah kena cukur kepala lagi. Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul tu pun potong rambut dia sikit-sikit je.

Meh Zahin Ummi hantar pergi Yun Nam Hair Care nak tak? Hehehe :P

Sekarang rambut dia bukan kat atas kepala je. Ada kat dalam bath tub dia, tempat tidur dia, tempat golek-golek dia, kat dalam rocker, kat topi dia..pendek kata di mana-mana sahaja kepala dia pernah berada. Haha.

Kat mulut dia pun ada sebab tangan dia selalu gak lalu kat kepala dia, then rambut lekat kat situ dan akan sampai di mulut dia sebab dia kan suka hisap jari. Isk3

Takpelah Zahin, next week cukur botak terus ye! Baru macho. Hehe :D

10 comments:

  1. hehhe.. rmbut gugur.. :) xpyah cukur pun xpe, sendiri tcabut.. :P auni plak cukur xdan seminggu dah naik rmbut.. kasar plak tu :P

    ReplyDelete
  2. hehe xpe, lelaki xde mslh sgt klu rmbut jarang2/botak pun,
    jgn gurl dah..
    ilang keayuan,
    huhu

    ReplyDelete
  3. my kysha pun rambut segan2 nak tumbuh.maybe ikut gen zuris kot.2 tahun baru nak ada rambut.
    try sapu minyak zaitun slalu.zuris wat kat kysha camtulah hari2.alhamdulillah...rambut ksyha dah ada perkembangan :)

    ReplyDelete
  4. rambut dlm perut mmg akan gugur..sbb tu cukur je..bg dia naik rambut elok skit..kecik2 xpe botak..

    ReplyDelete
  5. bby pon leh ade mslh rmbut gugur eh.erm..huhu.xpe2,zahin still macho

    ReplyDelete
  6. rambut baby mmg selalu gugur sbb dia selalu baring..its normal dear..dont worry..=)

    ReplyDelete
  7. hehe cukur botak trus la nad. amani ni time lahir pon mmg tak byk rambut. so skg pon tak byk mane la. tp rambut yg tumbuh lepas cukur botak tu, nmpk lg elok...try la

    ReplyDelete
  8. kak..botak mmg macho
    i like..hehe

    macho lah baby zahin pasni ;)

    ReplyDelete
  9. bam bam nye zahin..hehehe..rambut zahin byk luruh ke nad?

    ReplyDelete
  10. ayoyoyo..ingatkan sapela yang nak gi yun nam..mummy die kot? sekali zahin. hehe. takpe, botakkan...nanti rambut baru tumbuh..

    baby ni..salin kulit pun ye..salin rambut pun ye jugak ek? :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails