Sunday, January 09, 2011

Jom Belajar, Zahin!


Jom gi skolah! :D

Buku belajar untuk lil Zahin baru ada sikit:


Flash cards Huruf-huruf Hijaiyah al-Barqy, dibeli dari sini.
RM19.90 + RM6 postage fee.


Credits


Book of fruits


Book of vegetables

2 buku kat atas ni pulak Makwan Zahin (my MIL) yang hadiahkan. RM6.90 each, beli kat Popular bookstore. Actually tulis situ for kids tapi gambar dia ok je untuk baby :)


Buku-buku dan flash cards lil Zahin

Definitely need to buy more! Lil Zahin pun dah bosan agaknya duk ulang benda sama je :P Apa yang korang beli untuk pembelajaran baby korang ya? And kat mana? :D

6 comments:

  1. wah.. zahin dah stat belaja ye.. :)

    ReplyDelete
  2. wah kecik2 dh start belajar yer zahir..bagus2 bagus..

    ReplyDelete
  3. heheh sama la rayyan pun ajar guna flash card and ada a few cloth book..

    nanti jue share kat belog ye yunk..

    ReplyDelete
  4. ainul pun ada beli flash card utk areessa.yg lain guna music je.arreessa suke music.so selalu psg lagu2 utk dia sblm dia tido

    ReplyDelete
  5. kak nad, thanks ye sebab bagi link yg flash card huruf hijaiyah.. cari kt kedai, tapi tak de.. permulaan yg bagus untuk nak ajar anak jadi al-hafiz.. semoga kite berjaya ye..

    ReplyDelete
  6. waaaaa..hebatnye zahin..kecik2 dah belajar..untung dapat mummy mcm nad. hehe. baby dari kecik kalau dah biasekan mendengar dan melihat bahan2 ilmiah ni, insyaallah terang hati kan..aminnn..;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails