Wednesday, January 05, 2011

Dah Tak Hensem




Ini gambar semalam. Kat dahi lil Zahin ada 1 line merah menegak. Nampak tak? Ala dalam gambar ni macam tak obvious sangat plak.

Ada keluar darah tapi sikit je kat 2 tempat di garisan tu. Inilah hasil tangan lil Zahin. Haish. Tajam tul kuku. Padahal baru je lepas potong. Kan dah tak hensem. Haha.

9 comments:

  1. alaa...cian nye dia...my sis punya anak lg la...terkena brooch baju...kena kat antara hidung ngan bibir..merah sgt...sapu minyak gamat...elok..dan takde tinggal kesan pun...

    ReplyDelete
  2. dok ensem doh la budak nihhhh hehehe

    ReplyDelete
  3. siannya lil zahin :( hehe
    Nad dah tak pakaikan mitten ke..huhu

    ReplyDelete
  4. takpe...machoo.. and maintain hensem... rasa mcm nak belai kulit ur little boy... (teringat zaman Faiz kecik2 dulu time baby..kulit dia mmg licinnnn..hasil daripda ESP/...saya sukerrr)

    ReplyDelete
  5. zahin comel buat muka garang camtu.. hehe...

    ReplyDelete
  6. rafique pun suka cakar muka.tapi so far xde la sampai berdarah pulak..

    ReplyDelete
  7. still hencem la ummi...pandai2 je tau ckp xencem...kikiki

    ReplyDelete
  8. Kiree, kesiannya terkena brooch baju :( Nad pun takut nak pakai brooch tau bila keluar takut terkena baby. Tu lah, Nad sapu gel gamat :D

    Teema, takpo tapi tetap comel hehe..

    Mrs Nageb, dah tak pakaikan dah sebab dah besar. Kasi tangan dia explore :)

    Kak Cery, hehehe macho ek.

    Nadd, hehe muka tak puas ati tu :P

    ReplyDelete
  9. Deena, tu lah tak sangka pulak keluar darah skit. Tapi dah ok now :)

    Laili, hehehe malu lah Zahin gini :P haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails