Saturday, January 08, 2011

Badan Bau Asham!

Mesti tak selesa kan kalau badan berbau? Nak-nak kalau kita dah boleh bau sendiri. Kalau dah macam tu, hmpphh orang lain lagi lah kan hoho. So kali ni saya nak share tips untuk hilangkan bau badan secara semulajadi yang diambil dari kawan saya :)

Ambil beberapa biji bunga cengkih (4-5 biji) kemudian rendam dalam air suam dalam cawan. Lepastu minum. Amalkan seminggu 2 kali. Boleh dapat instant result :D

Sape tak kenal bunga cengkih?


Ini lah bunga cengkih. Semua pun kenal kan hehe :D Credits

Selamat mencuba! :)

4 comments:

  1. tips hilangkan bau kaki ada x?

    mine sweat a lot! busuk je bile dh berpeluh lame2... pakai sandal pn berbau jgk. kalau pakai kasut of cos laaa... :(

    ReplyDelete
  2. akak..sori..sy mtk maaf..ade pembetulan pasal gerai pizza islam tu..peta sy bgi tu sy silap tag pasal stesen myk shells tu..sebenarnye kedai pizza tu depan stesen myk esso..sori tw..sy silap..

    ReplyDelete
  3. http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/01/jalan-jalancari-makanseronok.html

    ReplyDelete
  4. Anna, alamak takde plak petua tu. Maybe boleh sembur spray kasut tu kot? Scholl ada kot hehe

    Ifnir, oh kat depan Esso ek. Thanks! :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails