Friday, December 17, 2010

Zahin's First Night Out

Malam semalam lil Zahin pergi jalan-jalan kat Mesra Mall :D First time pergi sana walaupun dekat je dengan rumah hihi. That was our first time bawak lil Zahin keluar malam. Parents & adik-adik Encik Gajah pun ada sama.

Tempat pertama yang dituju ialah food court! Sebab nak dinner :D Saya makan roti canai dan milo suam jer. Mak dan adik bongsu Encik Gajah makan ABC. Terliur tapi tak boleh makan lagi! Padahal saya la yang suggest ABC kat Mesra Mall tu kat diorang sebab memang feveret saya tu masa pregnant dulu :D Memang sedap ABC kat situ :) Yang lain-lain tu makan tosei, nasi ayam, dan nasi seafood belacan.

Masa semua orang tengah makan, lil Zahin senyap jer dan kurang ceria sebab ngantuk! Alhamdulillah dia tak meragam. Zahin tak menyusu pun sepanjang kat Mesra Mall tu sebab on the way ke Mesra Mall tu dia dah minum susu siap-siap :) Good boy!


Ummi & lil Zahin


Abi & lil Zahin


Busu Ti, lil Zahin, Ummi

Lepas tu kami jalan-jalan dan beli barang sikit. Lil Zahin, Abi dia yang dukung sampai tertidur :D


Pipi penyek

Bila dah sampai rumah baru lah dia terjaga. Pukul 12 baru tidur :)


Ummi: Sonok tak jalan-jalan tadi?
Zahin: Kita ada jalan-jalan ek tadi, Ummi?

12 comments:

  1. Bestnya Zahin jalan jalan eh :)

    ReplyDelete
  2. aisya xpnh tertdo kt bahu cam tuh...bila la nk rasa dia tertdo sndiri...huhuhu...sokmo nk ada org dodoi...takpun kereta tlg dodoikan -_-"

    ReplyDelete
  3. rasa nak gigit...boleh tak?

    http://elaila.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. nmpk lil zahin kt mph mlm tu.. nk tego tp xde nad.. en gajah yg dukong so segan nk g say hi kt zahin.. haha

    ReplyDelete
  5. weee...nad berpantang lg ker...so good la dear...i nie sume da melantak,pastu komplen sakit2 urat...kekekekke...zahin mata bulat sgt!cute!

    ReplyDelete
  6. teema,
    tgklah genetic sape hahaha

    Mrs Nageb,
    Memang sonok :)

    faizah,
    Kene naik kete sokmo lah tu :D

    lynn,
    jomla join skali hehe

    Laila,
    Cannot! Nanti hilang isi2 yg gebu hehe

    Fara,
    hehe Nad g guardian masa tu :D

    farahfad,
    a'a ingt nk pantang 100 hari kot. now 80++ hari dah :)

    ReplyDelete
  7. Nad

    Zahrin di tag utk join contest..hehehe

    ReplyDelete
  8. comelnye dia tdo ats bahu encik gajah tu..seronok je tgok nad ngn ur new life...

    ReplyDelete
  9. Mummy Aish,
    Okay nak buat lah ni! Hehe

    Wahida,
    Haha dia mmg suka tdo kalo orang pegang. Selesa sangat lah tu :) Alhamdulillah, penat tapi happy. Tak lama lagi Wahida plak I'A :)

    ReplyDelete
  10. kdg2 pikir rasa nk jadi fulltime housewife je...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails