Friday, December 31, 2010

Zahin Berusia 3 Bulan

Ahad lepas lil Zahin dah berusia 3 bulan. Kejap je masa berlalu kan :) Lil Zahin sambut kat rumah 2 pupu dia iaitu baby Afiq Mujahid yang berusia 4 bulan di Kampung Pandan. Haritu baby Afiq cukur jambul :)


MIL, saya, 4 mths old baby Afiq, 3 mths old lil Zahin :)

Sempat juga lil Zahin testing buai yang baby Afiq pakai untuk majlis tu. MIL nak pinjam next month sebab nak buat majlis marhaban untuk lil Zahin di Bangi :D


Muat-muat je :D


"Eh ada rama-rama la!"


"Rama-rama meh la sini kat Zahin.."

Petang tu kami bertolak balik Kerteh dah. Gambar-gambar latest:


3 bulan 1 hari :) Actually amik gambar ni sebab masa saya umur 3 bulan 1 hari pun ada gambar duduk :D


3 bulan 2 hari: Kepala lil Zahin panas sikit. Tapi petang dah ok dah lepas letak cool fever :)


3 bulan 3 hari: Tak boleh pisahkan tangan dengan mulut. Hehe.


3 bulan 3 hari: Suka main air liur juga. Sejak akhir-akhir ni bila borak-borak atau bila sedang ralit perhatikan corak kat baju/tudung saya sampai menitik air liur. Haha.


3 bulan 3 hari: Hepi sokmo :D

Pada usia 100 hari berat lil' Zahin ialah 6 kg :D

Saya akhiri dengan video lil Zahin bertatih dengan Abi dia 3 hari sebelum mencecah 3 bulan :)



1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails