Tuesday, December 07, 2010

Aksi Selepas Mandi



Video ini dirakam sewaktu lil Zahin berusia 66 hari. Anak teruna saya ni memang suka mandi. Kalau mandi je mesti happy :D

Kadang-kadang lil Zahin akan pee or even poo poo lepas keluar dari tub. Kebetulan hari tu Ummi saya yang mandikan lil Zahin. Tu yang adik bongsu saya duk kacau lil Zahin cakap 'Kencing atas Tok Mi' berulang-ulang tu.

Memang payah nak tengok lil Zahin tak gerak tangan kaki dia. Paling tidak pun mesti salah satu gerak-gerak. Apatah lagi bila dia happy macam dalam video ni :D Towards the end tu dia duk tenung kamera sampai juling mata. Haha :P

6 comments:

  1. bgs2... dh besar kang xyah mandi selalu dah

    ReplyDelete
  2. wah best2... dah bsar zahin ni.. :) nnt leh jmpa auni ... :P

    ReplyDelete
  3. aloloooo...comel nye zahin...
    geram je acik tgk...nk picit2 rase hehe~

    ReplyDelete
  4. hehee naddd.. mmg sama la mcm fahri.. suka btul mandi.. kalau dia tgh nangis.. bukak baju dia.. terus senyap sbb dia tau nak kena mandi haha.

    ReplyDelete
  5. wah sukanya dia nak mandi..Mareesa selalu nak upah selepas mandi,huhu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails