Saturday, November 06, 2010

Nursing Wear Pertama Saya

Susah jugak nak cari nursing wear yang berkenan di hati dan murah. Tapi akhirnya jumpa jugak :D Ini 2 nursing wear pertama saya:




Saya beli kat www.littlewhiz.com. Kat situ juga ada nursing bra yang cantik, selesa, dan lebih murah dari online shop yang lain sebab sekarang tengah sale :) Cepat-cepat! Saya pun dah rembat :P

Sekarang tengah menunggu lagi 2 helai nursing wear. Hihi.




Yang ini pulak saya beli dari www.autumnz.com. Kat situ pulak dia kasi free shipping kalau belian above RM50 tapi applicable to Peninsular Malaysia only.

Nampaknya 4 helai nursing wear ni semua jenama Autumnz :P Kalau jumpa yang berkenan kat online shop lain, sure harga +-RM100. Haih. Korang beli nursing wear kat mana ek?

All pics credit to www.autumnz.com.

7 comments:

  1. nad,dekat pusat niaga paka,ada satu kedai sebelah dgn klinik,situ ada jual banyak nursing wear.murah and afford.cantik2 lak tu.try la.

    ReplyDelete
  2. hi nad,

    k.diana pun ada beli nursing wear autumnz time parenthood expo ari tu..dah pakai time preggy lg, 2 in 1 gitu, hehe..

    ReplyDelete
  3. ainul blm beli lg.tp tgk kt majalah pa&ma kt fabulous mum pun cantik-cantik

    ReplyDelete
  4. hihi..kena kumpul nursing wear la kite pasni...=)

    ReplyDelete
  5. ynadona,
    thx! nad penah beli maternity overall kat situ! nnt try usha nursing wear plak. hehe

    kak diana,
    btol2, time pregnant pun leh pakai kan :)

    Ainul,
    Cantik2 tapi mahal jugak kan :(

    Deena,
    Tu lah kan :)

    ReplyDelete
  6. apa maksud nursing wear nad? hehe.for knowledge..apa beza dia dgn blouse biasa?

    ReplyDelete
  7. Nursing wear ialah baju yang senang nak menyusu baby :) Kalau Dy tgk gmbr2 baju kat atas tu dia mcm ada 'lubang' utk menyusu :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails