Tuesday, November 09, 2010

44 Hari

Semalam hari ke-44 saya berpantang. Hari terakhir :)

Semalam Az Zahin berusia 44 hari, berat sudah 4 kg :)

Semalam 44 hari selepas saya deliver, masih lagi ada 4 kg untuk ke pre-pregnancy weight~ :P


Zahin & Abi pada hari ke-43


Zahin & Ummi pada hari ke-44

9 comments:

  1. alhamdulillah...selesaiiii 44hari!=)

    comeyyyyyyyyyyyyy nye zahin!!!=)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...selesaiiii 44hari!=)

    comeyyyyyyyyyyyyy nye zahin!!!=)

    ReplyDelete
  3. nad,zahin 4kilo eh?
    Afyad plak bawu cek up sebulan da 5.5kg~huhuhuhu
    nway,suke sgt tgk da abeh pantang!
    xsabar!

    ReplyDelete
  4. nad timbang bila tu??rafique pun 4kg masa 30 hari ari tu..sekarang dah 46 hari ni, x tau laa..naik lenguh dah tangan ni..dah ler asyek nk berdokong jer skrg..huhu

    ReplyDelete
  5. wah! dah merdeka..ainul tinggal lg 4hari.tak sabo nk ni..arreessa dh 3kg skrg :)

    ReplyDelete
  6. makin bam zahin... alhamdulillah.. kaknad dah abis pantang :)

    ReplyDelete
  7. bestnya dah habis pantang ye nad.. :),i ader lagi 2 minggu :)zahin ikut muka u lah nad :)

    ReplyDelete
  8. comelnye zahin..xsaba lak nak bersalin tgk baby u ni..comel!hhehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails