Saturday, September 11, 2010

Gambar Scan Baby: 35 Minggu 3 Hari

Salam 2 Syawal kawan-kawan :)

Masa on the way balik kampung hari Khamis lepas, saya singgah di KTS untuk checkup. Berat saya turun balik 1 kg kepada 64 kg. Tapi Alhamdulillah baby dah seberat 2.5 kg dan kepala baby dah engage (head has dropped below the pelvic bone). Hehe.


Si kecil at 35 weeks 3 days

Nampak tak muka baby tu? Hehe. Kalau tak nampak mari kita close up.


Macam muka sapa ni? :D

Bila doktor kata baby dah engage tu, rasa sungguh excited! Hihi. Doktor pun kata, kalau deliver masa raya pun takde masalah. Tapi nak la beraya dulu. Next week or next 2 weeks baby keluar lah yer! Wah ada hati nak beranak awal hehe.


Baby says Selamat Hari Raya aunties & uncles!

1 comment:

  1. Selamat Hari Raya juga buat baby serta keluarga.

    Ingatan tulus ikhlas dari,
    Baby Adam Syafi sekeluarga..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails