Monday, September 06, 2010

Bapa Yang Excited & Belly at 35 Weeks

Harini kandungan saya dah berusia 35 minggu. Alhamdulillah :)

Pagi tadi saya bagitahu Encik Gajah, "Abang, harini dah 35 weeks!"

"Baby dah beshar!!" katanya excited sambil pegang dan kiss kiss perut saya.

Saya senyum je, tapi dalam hati saya, "Ummi nya pun besar jugak.." Haha.

Minggu-minggu sebelum ni pun macam tu lah, tiap kali menginjak week baru mesti pakai ayat 'baby dah besar' tuh. Haha.


Semuanya Tentang Baby

Kalau saya baru sudah mandi, mesti Encik Gajah pegang perut saya dan cakap kat baby, "Baby dah wangi yer?" Padahal saya yang wangi.

Kalau dia baru balik dari kerja pulak, "Baby apa khabar harini? Sehat tak? Ooo penat yer buat kerja rumah.." Padahal saya yang penat buat kerja rumah.

Dan lebih kurang macam tu lah jugak di situasi lain-lain. Saya yang buat sesuatu tapi baby jugak yang ditegurnya. Hehe. Tapi tak kisah lah. Saya pun hepi je tengok :D


35 Weeks Belly

Ini gambar saya baru balik checkup tengahari ni :)


35 weeks belly. Masih boleh pakai dress orang kurus :P
Oh this week bertambah 1 kg :)


Kepala lebih besar dari perut :P

9 comments:

  1. baby da besarrr...=)
    ye la akak,akak maintain jee..just tambah baby je..xnaik pon badan..^_^

    ReplyDelete
  2. heheh kiter sama la nad.. doc kata perot jue kecit je.. tak macam 8 bulan peknen...

    btw, selamat hari raya nad.. motip tahun nie makan puas2.. hehhe

    ReplyDelete
  3. nad...perut you chomel ajer.......so cute..
    kita samalah kan nad..so excited kan...tak lama lagi je nih :)semoga selamat beraya :)

    ReplyDelete
  4. bestnya...moga nad dgn baby sihat2...sy pula yg excited tgk perut tu hehe

    ReplyDelete
  5. memang ayah over excited cenggitu..hubby dina pun sama..bila dina balik keje, dia cakap ngan perut dina "baby dah penat keje ey ari ni, rehat k.."

    ReplyDelete
  6. hubby kita pun excited lebey.hr2 cium perut.katanya tak sabo nk cium baby.perut kita kecik gak.ramai yg tegur sbb tak sangka dh 8bln.hihiih

    ReplyDelete
  7. Lynn,
    Terima kasih :)

    Jue,
    Selamat hari raya juga

    Mrs Nageb,
    Selamat beraya juga~

    Ivy,
    Terima kasih :)

    en_me,
    Memang excited :)

    Deena & Ainul,
    Bapak-bapak mmg excited :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails