Thursday, August 26, 2010

Wajah Bakal Anak Kami


Kalau baby girl, inilah hasilnya. Siap ada topi lagi~


Ni pulak kalau baby boy

Apa ni, muka baby dua-dua ni sama je tengok. Haha. Tapi muka baby memang lebih kurang je kan boy or girl? Bila besar sikit baru nampak ketara kan hehe.

Nampaknya dari hasil di atas, rambut anak kami bakal kaler perang. Wah, macam anak orang putih! Hehe. Tapi Encik Gajah masa kecik-kecik memang rambut dia perang pun~

Kening pula, oh tak ikut langsung Encik Gajah. Totally ikut bakal ibunya a.k.a takde kening haha. Mata & hidung pulak macam gabungan keduanya tapi part mata tu lebih kepada Encik Gajah. Mulut dan dagu pulak macam ikut saya je. Haha.

Saya tunjuk kat Encik Gajah benda ni, dia kata macam matang je muka baby nih. Saya pun rasa macam tu jugak. Tapi saya tak rasa pun bakal baby kami ada rupa macam ni. Sebab nampak sangat cam orang putihnya. Kami kan Melayu sejati. Haha.

Saje je seronok-seronok buat benda nih sebab dapat emel dari www.thebump.com untuk buat benda ni. Kalau korang pun nak try boleh klik sini :D Selamat berseronok!


P/S: Kalau nak tengok rupa saya masa baby, boleh la tengok kat entri ni. Hihi :P

8 comments:

  1. hehhe comel je.. rambut perang? wahhhh pan asia la anak nad nanti..

    ReplyDelete
  2. haha.byk ikut muka nad ja 2 2 baby ni.yg ada topi tu tak tahan.kalo kluar skali ngn topi memang xpasal la

    ReplyDelete
  3. Kak nad tak scan 3D/4D ke? Nak tengok jugak muka baby..
    Hehe..cube kak nad try www.morphthing.com tengok version yang mana lagi comel? hehehe =P

    ReplyDelete
  4. juelee,
    Hihi perang la kalau ikut bapaknya :P Kalau ikut mak nya hitam lah jawabnya hehe

    alia,
    Hehe, I doubt our baby will look like this :P

    cik selamah kundang,
    Hahahah tau takpe! Tokojut nnt!

    Mrs Nageb,
    Hehe, I doubt our baby will look like this :P

    hOnEYdEar,
    Xwat, sebab haritu dah puas hati dah dapat tgk wajah baby walaupun pakai 2d. Cuma tak print je. Hehe.

    Dah try jugak yg morphthing tuh, muka anak jadi mcm anak India sebab ethnicity Asian :P

    ReplyDelete
  5. Alahai...mesti chomel jer anak kamu nanti.

    ReplyDelete
  6. nak try bukak link tu, tapi x ley..=(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails