Wednesday, August 18, 2010

Terkenang

Tarikh harini ialah tarikh tunang 2 tahun lepas :D




Kenangan 18 Ogos 2008 :)

Dan harini jugak sepupu Encik Gajah telah selamat melahirkan baby lelaki seberat 3.4kg jam 1:43 petang tadi. Alhamdulillah :) Gambar belum dapat lagi :D

Turn yang akan beranak next dalam family Encik Gajah ialah saya~ Permudahkanlah urusanku Ya Allah!


P/S: 2 entry tuh harini :P

7 comments:

  1. sisss...
    i still rmember ur engg picsss..hihihii
    2yrs ago...
    skrg da pon nk jd ibu..
    how fast kan?^_^

    p/s:wish 'slmat ulang thn ptunangan is ok kan?'..hehehe

    ReplyDelete
  2. pn nad..terkenang2 eh..sekarang dah nak tunggu anak plak kan :) so sweet gambar pn nad masa tunang ye :) amin ya rabbal alamakin,semoga dipermudahkan untuk kita semua..:)

    ReplyDelete
  3. eh, same tarikh dgn asna la tarikh tunang hehe. tp asna setahun yg lepas hehe ;)

    ReplyDelete
  4. Lynn,
    Hihi thx for the wish! :D Lama kamu follow kan. Thx tau!!

    Tu lah cepat je masa berlalu :)

    Mrs Nageb,
    Thx :) Amin, moga dipermudahkan :)

    asna,
    Eh sama yer? Hihi. Boleh sambut sama2 :P

    ReplyDelete
  5. semoga semua nye selamat ye Nad..
    =))

    ReplyDelete
  6. comelnye nad... mase ni pipi tu tak tembam lg :p

    ReplyDelete
  7. lalink7,
    Thanks Husz. Amin.

    Nieza,
    Thx Nieza. Ade tembam sikit :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails