Sunday, August 01, 2010

Majlis Kenduri Doa Selamat Untuk Saya & Baby

Salam :)

Saya baru balik dari kampung di Besut~ Hari Sabtu (semalam) ada kenduri doa selamat & solat hajat untuk saya & baby. Sepupu saya yang tak lama lagi nak melahirkan juga pun tumpang sekali lah. Hehe.

Solat hajat tu jugak untuk adik-adik dan sepupu-sepupu saya yang nak exam UPSR/PMR/SPM tahun ni.

Semoga Allah permudahkan semuanya, amin..

Selamat menjamu mata dengan gambar-gambar ni ye :)




Solat hajat


Selepas bacaan Yaasin


Abah memberi ucapan




Air solat hajat




Untuk memudahkan bersalin, selalu lah amalkan bila2 dan di mana jua ayat ke-20 dari Surah Abasa yang bermaksud "Then He makes the Path easy for him"


Baby Amin - 7 bulan






Perut besaq :)
29 weeks 5 days

8 comments:

  1. Nad...
    sexy ok pic yg last tuee..
    hehehehe..
    agak besar perut ek..
    baby ape? dah scan?
    smoga selamat bersalin ye..
    husz doakan yg terbaik..
    =))

    ReplyDelete
  2. Husz,

    Aww malu :P
    Tah tetibe dlm gambar ni nampak besar plak. Atau br sedar perut besar kot haha. Boleh lak tak sedar diri ek :P
    Tatau lg baby apa, sebab baby malu2 nak tunjuk hehe.
    Thx Husz :)

    ReplyDelete
  3. slm sis..=)
    im lynn,im ur silent reader since last 2 yrs..its mean b4 u blom kawen la kan..hihhhi
    im 19teen now..
    emm..lynn pnya hobi mmg suka2 jelajah blog org..n ur blog r one of them..
    bestt bc ur entry..hihihi..
    n noww..u da pon nk dpt babyyy..hihihi
    so..just nk ucapkn..
    tahniah n smoga sihat2 slaloo..n hope ur life will b moreeeee brighterrrr wif ur 'babyy'+ur encik gajah..hihihi...^_^

    ReplyDelete
  4. nad..u look so comel..and yes, peyut tu besarrrnye..comel lagi. :) semoga dipermudahkan mase deliver nanti ye..:)

    ReplyDelete
  5. semoga selamat semuanya....ameen....=)

    ReplyDelete
  6. Lynn,
    Terharunya baca :') Thanks for the support :) Lama gila mengikuti kisah Kak Nad. Harap2 x boring la ek :D

    Nad Nazira,
    Haha thx! Baru sedar perut besar ni :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails