Monday, August 09, 2010

10 Bulan Dah :)

Kalau dulu kami ada kad macam ni


Kad matriks UTP

Sekarang kami ada kad ni dah ;)


Kad nikah..hehehe

Happy 10 months anniversary, Encik Gajah
:*

10 comments:

  1. wahh bestnye kad nikah tuee...heehehhe..
    bile turn sy lak tah..hhee

    ReplyDelete
  2. Cik Selamah,
    Tenkiu :)

    Husz,
    Hehe, tak lama lagi lah tu! :D

    ReplyDelete
  3. haish bile la kad kawen kami nak siap ni, leceh betul nak buat sijil kawen tu lagi..
    agak2 kalo terlupa bawak, sekali kene rush ng jab agama.. tunjuk bukti 'perut' je valid tak? hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh.. nad kawen bln10 last year pun baru siap e. ktorg kawen bln3. tak proses pun lagi kuttt..

    penah gak ckp kt husband suh dia ftostat kecikkan sijil nikah tu in case la kan kne tangkap tuuut. senang2 je dia ckp, biala diaorg tangkap skali. hihihi. sijil akuan smntara ada expired date pun dah kelakar bunyiknye kan? hehehe

    ReplyDelete
  5. heheeh lama gak eh siap.. ktorg 2 bulan pastu siap...

    tapi takpe, yg penting dah sah... jgn lupe bawa ke mana2 kad tu.. heheh kang kene tangkap plak..

    ReplyDelete
  6. BaHa,
    Haha. Hopefully tak kena mcm tu lah melainkan muka nampak suspicious atau muda gila kan hehe.

    Mrs Nageb,
    Bes bes :D

    Afzan,
    Macam lambat je proses buat kad ni kat Trg. Haha. Kalau kena tangkap, komplen balik kat diorg, awat lambat sgt siap? Hehe. Ha tu lah, nk tunjuk sijil akuan sementara pun segan je kan :P

    juelee,
    A'ah mmg lama la rasanya nk siap kad ni kalo kat Trg. Nasib x kena tangkap sementara kena tggu kad tu siap :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails