Sunday, July 18, 2010

Tak Beranak Lagi Dah Guna Nursing Pillow


Nursing pillow saya dah sampai :) Saya beli nursing pillow ni kat sini. Harga dia sekali dengan postage RM61.90 je. Murah kan? Sampai kat depan muka pintu pulak tu. Hehe.


Corak polka dot yang comel :D


Brand Bumble Bee.
Maaflah kuku kuning-kuning sikit sebab tengahari tu saya gaul ayam dengan kunyit. Saje je nak cakap rajin kat dapur kan. Haha

Saya dah test dah nursing pillow ni kat badan, puas hati. Cuma takde baby je lagi untuk di-test :P

Tapi ada orang dah pakai nursing pillow ni sebelum saya..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sedap sungguh dia tidur ye :P

11 comments:

  1. hahaha...suami nad dah rasmi dlu nursing pillow tuh....lucu laaa nad....apapun, nadia doakan agar semuanya berjalan dengan lancar.... cannot wait to see nad junior.... oohhhh so sweet...

    ReplyDelete
  2. Hi Nadia,

    hehe tu lah, nyenyak pulak tu dia tdo. berbaloi2, mak, ayah, anak sume leh pakai :P

    thx Nadia :)

    ReplyDelete
  3. encik gajah sengal gler!!!
    ahahahaha :P

    ReplyDelete
  4. Kama,

    Encik Gajah tdo nyenyak bagaikan baby menggunakan nursing pillow tu ;P

    ReplyDelete
  5. oo.. menatang tuh namenye nursing pillow rupenye

    ReplyDelete
  6. oh..tapi apa beza bantal tu dgn yg supermarket dgn yg kat keta tu ek nad? (amik knowledge awl2..hehe)

    ReplyDelete
  7. Ihsan,

    a'a sebab bantal ni assist ibu2 utk menyusukan baby :) bapak2 pun leh pakai gak

    Amanda Eltiqaz,

    Sila perhatikan saiznya dengan Encik Gajah dalam gambar last tu. Adakah yang kat keta punya tu sebesar mcm tu sekali? Hehe. Bentuk mungkin sama, tapi yang ni jauh lagi besar sebab ianya diletakkan di pinggang ibu sbg 'lapik' letak baby masa menyusu. Berat bantal ni je dlm 2kg tau!

    ReplyDelete
  8. ooh..wat letak kat pinggang rupanya! haha. gajah ni wat bakal ibu ni salah faham je la..hehehe. ingtkan utk baring gak. hii~ thank u nad!

    ReplyDelete
  9. comel nursing pillow tu..polka dot..

    ReplyDelete
  10. Amanda Eltiqaz,

    Multipurpose orang kata! :P

    Shikin,

    Comel kan? Kalau x comel x beli haha :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails