Thursday, June 10, 2010

Sebelum dan Selepas


Sebelum


Selepas

;)

Hehe. Elok je model kat atas tu slim bukan main tetibe saya yang buncet pakai. Jangan marah aa~ :P Masa ni 21 weeks 6 days pregnant.

Boleh lawati cutekoreanstyle.blogspot.com jika berminat dengan long dress ni. Item ni masih available lagi buat masa ni :D Kat situ ada banyak lagi baju comel-comel tau!

Korean style blogshop yang lain: thelongsleevecloset.blogspot.com dan puteri-fashion.blogspot.com. Selamat shopping! :D

12 comments:

  1. cantikkk!!!!berkenan kt baju tu...tp ida rendah..xsesuaii pakai long dress..huhuhu

    ReplyDelete
  2. adeih....sengal kak nad ni buat sebelum dan selepas...
    trgelak2 dah dari pagi tadi...hahaha..
    (mood sewel tak turn off lagi)

    ReplyDelete
  3. Nad~ pipi da maken tembam.....shomel shomel shomel....perut pun maken cute...... Hope semuanyer berjalan dengan baek.....

    ReplyDelete
  4. weee maintain chomey mommy-to-be nii. ehee. jaga diri & baby ea kak nad ;))

    ReplyDelete
  5. lawa la bj tu... ni trase nk meng'order' trus ni :p

    ReplyDelete
  6. ida: boley! pakai high heels :)

    Kama: hehe bagusla kama gelak hehe

    Nadia: hehe dari dulu sememangnya tembam :P thx Nadia :)

    Anna: hehhe. thx anna. insyaAllah

    niza: thx! order cepat! heheh..

    ReplyDelete
  7. erk.macam kenal jer rumah ni.
    heee~

    ReplyDelete
  8. Cik Zoe: macam kenal? penah duduk kah? ;)

    ReplyDelete
  9. saya menyewa di situ waktu praktikal. dari jun 2009-november 2009. da bertukar sofa nampaknya.

    ReplyDelete
  10. Cik Zoe: dah agak dah :) haritu jumpa one of ur housemates kat KLCC. tapi dah lupa dah nama dia. kena tanya husband balik kot :D

    yup, last week tuan rumah ambil most of the furnitures in the house. rumah jadi kosong sangat. haha. so now kami dapat la menghias rumah dengan furniture kami sendiri :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails