Wednesday, June 09, 2010

Sarung Bantal Comel-comel!


Meleleh ayaq liuq tengok cushion covers comel-comel macam ni tau! Nak-nak yang kat Etsy tuh!

Ada sesiapa tau nak shopping cushion covers mcm ni kat mana? Hehe. Saya baru jer survey kat Kamdar je. Yelah, kat Mesra Mall ada Kamdar je pun kedai fabrik :P Ada gak la 1-2 yang berkenan di hati, murah pulak tu. Tapi belum beli lagi ;)

2 comments:

  1. belum jumpa lagi website malaysia punya~ tgh mencari lg..kalo ada bgtau ek :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails