Tuesday, June 22, 2010

Riuh Sekampung!

Ahad malam Isnin, Fiffy ajak dinner rumah dia kat Dungun. Sebab Aimi datang Paka dari KL. Sepatutnya Jep & Ehsan dan Jakas datang sekali tapi tak dapat hadir.

Walaupun hujan lebat gila on the way pergi rumah Fiffy, tapi saya dan Encik Gajah gagahi jua demi makan free! Haha. Tipu je. Nak jumpa Aimi sebenarnya. Aimi sila terharu :P

Aimi ni havoc orangnya. Kalau tak caye sila tengok blog dia. Ada macam-macam cerita lawak sepanjang dia jadi stewardess MAS. Fiffy pun lebey kurang jugak. Sebab tu malam tu perut saya rasa cramp jap sebab banyak gelak ngan diorang.


Tuan rumah - Fiffy & Leman


Aimi, Fiffy, nadxoxo
mewakili orang yang dah tunang, dah kawen, dan dah nak beranak :P


Encik Gajah dan isteri ;)


Takut tak??


Peace semua!


Gossip penuh sopan santun


Sodap! Konyang den makan!


Bermanja-manja sebelum pulang :D

Lepak sampai kat kul 12 jugak la. Haha. Terima kasih Fiffy! Lain kali boleh ajak lagi ;)


P/S: Baju ni la yg saya beli kat Chic Shawl. Saya dah penah cite kat entry ni. First time pakai nih :D

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails