Monday, June 14, 2010

Orang Lain Kahwin, Orang Lain Yang Penat

Salam semua. Weekend baru ni saya spend kat belah mentua di Bangi. Tapi saya dan Encik Gajah tak berada di Bangi all the time sebab hari Jumaat, Sabtu, dan Ahad semuanya ada kenduri di Shah Alam dan Selayang. Sepupu Encik Gajah kahwin. Ada 2 pasang pengantin.

Semalam baru sampai Kerteh jam 12 tengah malam. Penat sangat sebab lepas je majlis sanding kami terus bertolak balik. Harini saya tak qada' tidur lagi.

Gambar orang penat (dan bulat):


Take one


Take two


Take three
22 weeks 5 days pregnant


Update:

Kalau berkenan ngan baju ni atau seumpamanya, leh la shopping kat puteri-fashion-korean.blogspot.com :)


Dah jom tidoq!

6 comments:

  1. salam

    hehe.. senyum je tengok gambar..

    ReplyDelete
  2. makin bahagia je tengok kak nad sekarang dengan encik gajah..
    hehe ;)

    ReplyDelete
  3. comey..comey..
    bila due ni?
    nti peknant nak pakai camni gak la
    huhuuu....dush~berangan lak!

    ReplyDelete
  4. Cikgu Rashid: wslm. bagusla senyum, jangan nanges lak :P

    Kama: hihi Alhamdulillah ;) trima kasih :)

    Mummy_nad: thanks :) due bulan 10. yeay nanti maira nk dpt adik! hehehe

    ReplyDelete
  5. baru nampak pipi gebu itu semakin tembam............hihihi... berseri2 nad.......

    ReplyDelete
  6. Nadia: thx Nadia. gebu ye? haha.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails