Monday, June 28, 2010

Frame Gambar Kawen

Saya nak hias rumah, jadi saya ingat nak framekan besar-besar salah satu gambar kat bawah ni. Korang rasa mana satu yang paling seswai ek? Tolong saya decide~ :D











15 comments:

  1. nadd...wall framing cantik kalau black n white photo...u print out besar2 gambar tu...mmg nice!!

    ReplyDelete
  2. wahidakhairy: oh mcm tu eh? ok wil do! :D thanks wahida :) cuma kadang tak reti sangat edit jadi black n white tau. takut jadi buruk :P

    ReplyDelete
  3. kak nadd..! semua gambar chantek-chantek sangat! so cuci lah semua separuh letak atas kabinet, separuh gantung kat dinding. heee ;)

    ReplyDelete
  4. .Anna. tu lah, ingat nak cuci semua kot cuma yang lain2 tu kecik2 jelah. xleh lah besar semua. berlubang poket encik gajah nanti :P

    ReplyDelete
  5. suma cun..print letak semua tpt
    dlm bilik ruang tamu ruang makan segala ruang yang ada..warna black n white coz tgk kat umah aunty ctk owh

    ReplyDelete
  6. yang KEEMPAT. confirm n love it! dy dtg umah mesti nk tgk gmbr tu dh gntung tau ;)

    ReplyDelete
  7. nad...wat kanvas...cam lagik cantik

    ReplyDelete
  8. gambar yg ke-4 tu paling swwweeeettt...

    ReplyDelete
  9. adyla: kan? mcm rumah kontemporari hehe..gambar paling banyak vote mungkin wat black n white kot. wah :D

    Amanda Eltiqaz: hihi insyaAllah, encik gajah pun suka yg tu :)

    Tety: ada gak consider canvas. tapi kalau online br jmp 1 website lifeiscanvas.com tapi kena bayar pakai kad kredit laks. ada cadangan yg lebih baik x? :D

    Nani: hehe thanks nani! husband nad pun suka yg tu! :)

    ReplyDelete
  10. gambar no 4 comellllll..hihi..no 5 jugak..tp no 4 paling sweet..

    ReplyDelete
  11. hee aah aah. kecik2 pun takpe. chomel. anna penah jumpe frame yang bley letak banyak2 gambar kecik2. kalau black and white, cun habis..! ;)

    ReplyDelete
  12. i vote for number 4! nmpk kemesraan dlm pelukan itu ;)

    pilih warna yg ceria2 k, sbb kalau pilih warna ala2 lama/muram/kusam nmpk cm kita dh lama kawen (ni tips dpt drp Deko Bersama Eric pnye rncgn kat Astro). lgpn lama2 gmbr tu akan memudarkan warnanya juga automatically (tanpa kita edit hehe). so biar la dia age dgn sndiri ;)

    ReplyDelete
  13. Kmar: thx for voting! :D

    ooo mcm tu ke. thx for the tips! betul jugak tu kan! hihihi orait xyah susah2 edit jadi bw plak :P

    ReplyDelete
  14. semua cantek la..keliru nih..hehehe...gantung je semua kat setiap sudut..(membantu x?haha)tp i suke yg last n yg xdek kaler tu..=)

    ReplyDelete
  15. thx syarina :)
    akan kuletak disetiap sudut seboleh2nya haha :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails