Monday, May 24, 2010

Pegang Baby Orang Je Dulu

Sepupu saya ni, baby Aijaz Wafry dah besar sikit. Sekarang dah 2 bulan, muka dah jadi panjang sebab selalu tidur meniarap. Mak dia kasi tidur meniarap sebab dia selalu terkejut masa tidur. Dulu kecik je masa tengok dia kat Majlis Aqiqah dia.

Gambar ni diambil Jumaat lepas masa balik Besut. Ada kenduri kesyukuran sikit. By this time berat saya dah 57 kg!! Fuh~


Empuk ya sofa Aijaz duduk ni~ Hehe.


Hiyaah! Baby Aijaz tumbuk muka sendiri. Kenapa agak-agaknya? :P

Jadi bakal-bakal ibu yang mahu anaknya muka panjang dan mengalami masalah selalu terkezut masa tidur, sila kasi baby tidur meniarap selalu ye. Hehe.

3 comments:

  1. oo tips2 camni perlu salin. kejap ye tgh salin. hah siap. eh klu tidur meniarap muka jadi panjang ye.. alamak?! hehe.

    ReplyDelete
  2. adakah dengan tips itu muka saya panjang macam bola ragbi?
    adik saye selalu ejek muke saye macam bola ragbi...arghhhH!!!

    ReplyDelete
  3. Biskoot: kalo sejak kecik dibiarkan tido meniarap, inilah hasilnya :)

    Akmar Anuar: muka panjang cantek ok. ramai orang jeles.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails