Wednesday, April 21, 2010

nadxoxo Ketika Kecil Part 4

Ini ialah sambungan siri nadxoxo Ketika Kecil. Dah lama tak sambung :P

Sila klik Part 1, Part 2, dan Part 3 jika mahu :D

Kali ni gambar saya dalam range umur 3-4 tahun. Main agak-agak je ni :D


Ada bau wangi tak? Tak wangi pun?
Penat tau lepas mandi rajin tempek bedak kat bawah leher lagi you. Haha.


Berdiri tegak!! Tutup mulut nanti lalat masuk!!


Aww bergaya dengan basikal baru, warna kuning lagi.
Yang penting kenalah maintain ayu, pakai baju kurung nak merempit!
Merempit dengan roda tambahan -_-"


Encik Gajah cakap "Ganaznya muka!!" bila tengok gambar ni.
Laa, ingatkan dia nak cakap kiut. Haha.


Hurm seronok pulak tengok gambar masa kecik-kecik ni especially masa pregnant ni. Wonder if my daughter will look like this nanti :D

5 comments:

  1. paling suke gmbr last.kecik2 lagi dah pandai buat muke cmtu.heeee..tgh imagine muke baby kak nad =)

    ReplyDelete
  2. kak nad asek tgk gamba diri sendiri mase kecik,
    nanti baby pon muke mcm mama die gak nnt..hehehhe :P

    ReplyDelete
  3. daughter? dah tahu eh pompuan yang dalam perut tu?

    ReplyDelete
  4. hehhehe..
    xde ko gmbr maso tadika tu :P
    maso nasyid tu ramai kt yayasan trg :P
    akekkeke...

    ReplyDelete
  5. gmbr yg last mmg btul2 sebijik cam akak sknk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails