Friday, March 26, 2010

My Bestfriend is now a Mommy :)

Tahu tak, saya rasa banyak gak cerita tentang kawan baik saya, Ina kat blog ni. Eh bila fikirkan balik tak lah banyak tapi every step penting yg dia lalui dalam hidup dia, saya cerita kat blog ni. Hehe.

Dari dia first time berpacaran (dia ni susah nak tekel tau! haha), bertunang, kahwin, and now, she's already a mommy to this cute baby boy!


Baby Aliff Arsyad

Baby dilahirkan pada 20 Mac lepas pada jam 10:10 pagi :)

Sonoknya ^^. Tak sabar nak jumpa Ina n baby! Tapi tak sempat nak jumpa dalam masa terdekat sebab sekarang Ina kat Besut dan esok plak akan ke Perak sebab parents Ina kat sana. Bulan Mei nanti baru ada kat Besut balik so Mei nanti lah baru dapat jumpa pun.

Tak sabar nak jumpa! Dah beli hadiah dah kat baby Ina hehe :D Ina pun cakap tak sabar nak tengok perut saya bila jumpa nanti hehe :P

3 comments:

  1. wah...kim salam kat ina..ckp tahniah kat die!=)

    ReplyDelete
  2. so cute. Geram nak dukung gak..

    ReplyDelete
  3. syarina: thanks=)

    nadiah: Sila2x dtg tgk..ehe. Baby arsyad sgt aktif w/pun baru seminggu lbh..matanya sgt suke tgk org;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails