Saturday, March 27, 2010

Baby Bump at 11 weeks


Ini kebuncitan saya pada minggu ke-11 kehamilan.
Gambar diambil selepas makan malam :P

Saya duk fikir, adakah terlalu awal untuk saya sebuncit ini? Atau macam orang lain gak? Sebenarnya masih boleh sorok perut kalau keluar jalan. Tapi kalau pakai jeans dah tak perlu belt dah, macam yang saya mention kat facebook saya :P

Apa-apa pun, saya tetap ada kawan, sebab 'kawan' saya ni pun buncit gak :D


'Baby bump' Encik Gajah :P

10 comments:

  1. nad, ko masih takleh lawan gajah (atau enol, atau aku..)

    HAHAHAHHAA :P

    kami golongan perut-perut tough mengalahkan kaum2 ibu! :P

    ReplyDelete
  2. fuh kl xdek caption aku pon konfius mane satu

    ReplyDelete
  3. the smaller one is obviously mine :P

    ReplyDelete
  4. nadd.. comelnya perut u hehe.. i pun confuse ni baby bump ke perut i mmg buncit haha. some say baby bump tp i think its my buncit tummy.:P maybe tunggu 11 minggu baru bole dpt perut mcm u hehe. now im entering week 10 :)

    ReplyDelete
  5. hehehe, xsabor nak nengok baby bump puan nad jd besor :D

    ReplyDelete
  6. seronoknya dah ada baby bump. congrats nad! tapi kan awat yg en gajah punya lagi tembam? mungkin dia dah lebih 11 minggu hehehe.

    ReplyDelete
  7. encik gajah cam mengandung 14 bulan la aku tengok hehe =D

    ReplyDelete
  8. hahaha.. ok apa... at least, berteman :p.

    ReplyDelete
  9. dell:
    haha comel ke buncit macam tak pregnant pun ye jugak tu kan :P semoga dell n baby berkembang sehat :)

    Cik Kmar:
    saya pun x sabar juga! :D

    kakchik:
    hihi thanks kakchik! encik gajah punya lagi tembam sejak dahulu kala lagi :P tiap-tiap bulan pun besarnya macam tu jugak :P

    sweetdrugADDICT:
    hahaha no komen :P

    Aini:
    haha tu lah pasal, saya tak perlu rasa keseorangan lagi :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails