Thursday, February 18, 2010

nadxoxo.blogspot.com is 2!

Sebenarnya dah belated. Boleh lak lupe birthday blog sendiri kan. Hehe.

31st Jan tahun ni menandakan sudah 2 tahun Puan nadxoxo ber-blog~



Dari mula bekerja, pastu bertunang, pastu berkahwin, pastu hanimun, pastu berenti kerja, pastu hanimun lagi, pastu mengandung. Dah macam-macam dah saya bebel kat blog ni :P

Layout blog dan gambar header juga telah bertukar beberapa kali :D

Saya harap agar saya dapat ber-blog lagi selepas ni agar dapat saya kongsikan pengalaman hidup saya especially ketika pregnant ni so that kawan-kawan yang membaca mendapat manfaat daripadanya :)

Sekian~

6 comments:

  1. wah!
    selamat hari jadi kepada blog kak nad!

    da dua tahun da ke?
    lame gak tu! saye baru setahun lebih..huhu..

    ReplyDelete
  2. and header yg paling saya sukaaaa skali ialah yg nad kne cubit tuuu.. sweet. hehe

    ReplyDelete
  3. untuk bertahan, kne istiqamah dlm berblog ni. ramai yang berenti separuh jalan sbb tiada perkataan "istiqamah" yang mengiringi.

    teruskan berblog, mudah-mudahan isi kandungannya dapat membantu insan lain yang membacanya.

    walaupon isinya simple, if people manage to get something useful from it, dah dapat pahala kat situ kan..? *smile

    p/s: congrats..hepi bday kpd blod anda!! take care ye!

    ReplyDelete
  4. fullamak. aku nyer lagi lame siot

    ReplyDelete
  5. happy beday to nadxoxo.blogspot.com.. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails