Tuesday, February 16, 2010

Baru Pulang dari Family Day

Wargh penat sungguh pergi family day belah Encik Gajah kat PD 13 - 15 Feb lepas. Tapi sungguh seronok!

Ada beberapa game yang saya participate seperti Kau Sambut Hatiku - sambut menyambut belon berisi air dengan pasangan (Encik Gajah), Bowling, dan Tarik Tali. Haha. Tarik tali tu! Sakit pinggang ok! Sampai sekarang tak hilang lagi. Haha padan muka saya :P

Tapi risau la jugak sebab takut jadi apa-apa kat baby. Alhamdulillah setakat ni takde bleeding or cramp kat perut.

Sekarang masih mahu berehat lagi jadi cerita di entry lepas akan disambung apabila hilang penat :P Almaklumla ibu mengandung penat sokmo. Sikit-sikit penat. Mengada-ngada sungguh kan. Haha. Mengada but true. Haha.

9 comments:

  1. whoaaaaaaa!!!!!!

    kak nad da pregnant?????
    OMG!!!! :O
    apesal saye lmbt tau ni????? huwaaaaaaaaaaaaaaa.........seronoknyeeeeeeee!!! eh eh asal saye seronok mcm saye ni yg mengandungkan anak kak nad...hehehehe :P

    kak nad, congrats yeah?
    and kenapa bergiat aktif main game yg mcm2 tu??
    woooooo...nanti anak kak nad mesti ligat glerr gak..hahaha...
    take care ok kak nad?

    encik gajah, congrats gak!!!
    jaga kak nad leklok!! :D :D

    ReplyDelete
  2. same ler kita..bercoti2 di PD...jaga diri baik2...jng bebankan badan...masih baru tu....

    ReplyDelete
  3. nad.. saja nak mengadu kat u yang i demam panas ari ni.. uhuk2. mmg sgt panas kan lately.. pastu tadi amik ubat i tanya doc takpe ke mkn ubat, takde efek kat baby ke. doc ckp mmg takleh buat apa.. mmg kena makan. risau lak. smpi skang i tak mkn ubat lg sbb kata2 doc yg sungguh tak convincing.

    btw i just got to know that im 4 weeks preggie sbb i baru notice kat my fb status yang i painted my nails pink on 15th january. so i guess dlm lebih kurang 4 weeks or so lah baby ni. hehehe. hope i got the calculation right.

    btw ur hubby working with petronas kat kerteh ka? sorry kalau soalan sungguh tak relevan :D

    ReplyDelete
  4. kama-chan:

    yup kak nad da pregnant, Alhamdulillah :) kama kan bz mmg la lambat tahu :P thanks sbb hepi bersama2 kak nad hehe. thanks kama! kak nad masuk tarik tali ingatkan xyah tarik kuat2 since ramai yg masuk tp last2 lama giler kene bertahan! tu yg sakit pinggang tu. haha~

    alia:

    sama la kita! duk mana kat PD aritu? nadiah duk kat costa rica

    dell:

    siannya dell. erm xpe kot makan ubat. or kalau x yakin maybe boleh g klinik lain, recommend gi klinik keluarga la kot. Alhamdulillah dell dh 4 weeks preggie ek? jaga diri k! and yup my husband kerja kat petronas kerteh :)

    ReplyDelete
  5. nad..baby on the way? wooowwww..best! wat a great news..bile bukak je blog nih terus dapat berite tuuu..:)

    ReplyDelete
  6. hi nad nazira! Alhamdulillah dia otw hehe. all the best to you! mudah2an dapat anak sama thn this year :)

    ReplyDelete
  7. hi nad. i dah pegi 3 klinik tapi mengada tak berani makan ubat lagi hehe. hari ni mc. semalam demam pegi kerja lagi.

    btw i pun petronas. tapi PMU kat klcc :) btw u nak bersalin kat mana nanti? jom bersalin kat PCMC sesame :D

    ReplyDelete
  8. harap2 dell cepat sembuh k! jaga kesihatan tau! mungkin banyakkan berehat or try pakai cool fever ker? kasi panas tu kurang skit.. n mebi boleh mandi basahkan kepala je, takyah basahkan badan (or lap je badan). n utk prevent demam, dell kena amalkan mandi start kaki dulu baru naik ke atas2..

    nad pun tatau nak kasi nasihat cemana since xde experience lagi dengan bende2 mcm dell lalui.

    husband nad kerja HR carigali kat kerteh ni. bahagian people development. nama dia amir. mana tau kenal :P

    nad ingat nak bersalin kat KB je kot since kampung nad kat besut. prince court cam jauh sangat je hehe

    ReplyDelete
  9. hi nad. i dah baik demam whee! tapi flu still ada so suara still sexy hehe.

    btw i love kerteh! tak suka kerja kat KLCC, jam teruk gila and biasanya dari klcc sampai kelana jaya amik masa 2 jam hari2. buang masa sungguh.

    btw tak kenal yr hubby.. i baru 2 taun kerja petronas.. seblum tu dari company lain. btw kalau i ada option nak keja kat region sure i dah mintak dah. last time i went to miri and tengok lifestyle sana sgt relax, 430 dah clock out and balik rumah boleh main bola, pegi pasar malam, more time with family.. best!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails