Wednesday, February 24, 2010

Anda Bimbang Dengan Prestasi Akademik Anak Anda?

Adakah anda bimbang dengan prestasi akademik anak-anak anda?

Adakah mereka cukup bersedia untuk menghadapi peperiksaan?

Adakah mereka lebih cenderung bermain computer games berbanding belajar?



Anda risau? :(




Anda tak perlu risau lagi kerana saya ada penyelesaiannya! :)




Murah dan jimat.

Terbukti berkesan. Mempunyai testimonial selama 8 tahun berturut-turut.

Menerima banyak penghargaan dari sekolah-sekolah di seluruh Malaysia.

Telah diiktiraf dan dirasmikan oleh lebih dari 5 Menteri di Malaysia.

Lebih mudah untuk memantau prestasi akademik anak-anak walaupun anda sedang bekerja.



Anda boleh senyum sekarang :)


Hubungi saya:
Nadiah
012-229 5680
Yahoo! Messenger ID: n_nadiah
E-mail: n_nadiah@yahoo.com


P/S: Kakak-kakak dan abang-abang yang risaukan adik-adiknya pun boleh contact saya :D

6 comments:

  1. ihsan: aku pn lom ade lagi. hehe

    iwang n adek: skor A tu yang surat kabar tuh. ni score A..online output learning :)

    ReplyDelete
  2. sungguh bisneswoman,

    salamm,

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails