Friday, December 11, 2009

Pengantin Pink

Hari Jumaat lepas, Puan nadxoxo telah menjadi photographer kepada kawan Puan nadxoxo iaitu Puan Iena yang baru kahwin di Shah Alam untuk majlis berinainya.

Lihat la gambar yang tak seberapa ni Puan nadxoxo compile kan sikit buat tatapan Puan Iena hehehe. Welcome to the club, 'budak busuk'!


Punya lah cantik si pengantin baru kita ni pakai persalinan songket warna pink sewaktu majlis berinainya. Masa Puan nadxoxo berinai dulu pakai kaftan/baju kelawar je. Hehehe.

Tapi sebenarnya Puan nadxoxo agak konfius apa sepatutnya yang berlaku sewaktu majlis berinai ni. Macam Puan Iena ni nampaknya pada malam berinainya dia dh siap berinai dah.

What they did was diorang cuma bersanding di depan family terdekat, lebih kurang macam unofficial punya sanding. Hepi-hepi gelak-gelak. Seronok juga tengok. Puan nadxoxo pun tumpang gelak melihatkan gelagat family Puan Iena nih. Sume havoc macam dia gak. Haha.

So Puan nadxoxo nak tahu, apa yang korang tahu pasal majlis berinai? Hurm..pikir pikir.. Hehe.

5 comments:

  1. kak nad,
    ktrgnye mjlis berinai bukan majlis pakai inai..
    hehehe..
    dia ala2 bersanding jugak.. ;)

    ReplyDelete
  2. penat kn jd pempuan.berinai la itulah inilah hehe.

    ReplyDelete
  3. terasa mcm nak kahwin pulaa..hehe :)

    ReplyDelete
  4. majlis berinai tuh pebende?

    lantak r hahah

    ReplyDelete
  5. wah kak nad sekarang rajin update blog!!!
    saye plak yg ketinggalan nk komen nih...huwaaaaaaaaaaaaaaa ='(

    kak nad! mase akak saye kawen dulu, saye ter-miss event berinai dia tuh...sbb saye demam...tak larat nk jenguk2...cian die...hmmm =(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails