Sunday, November 01, 2009

Puan nadxoxo

Assalamualaikum.

Sedar tak sedar kat sebulan jugak nadxoxo tak update blog kan. Maaf dipohon kepada pembaca blog ni yang mungkin tertunggu2 cerita kawen nadxoxo. Eceh.

Peralihan fasa hidup membuatkan nadxoxo kekurangan masa dengan dunia maya ni. Upload gambar kat facebook pun cepat2 je, login dan lakukan apa yang patut, lepas tu dh logout. Dah tak boleh nak mengadap pc lama2 macam dulu. Nanti nadxoxo cite lebih detail lagi di entry seterusnya.

Back to the main topic, Alhamdulillah, nadxoxo sudah sah menjadi isteri Encik Gajah pada Jumaat, 09 Oktober yang lalu.

Gaya Encik Gajah yang bersahaja membuatkan para hadirin tergelak besar selepas sah akad nikah. Namun suasana menjadi pilu apabila Abah nadxoxo membaca ayat peyerahan nadxoxo kepada Encik Gajah sebagai isteri Encik Gajah yang sah.

nadxoxo juga turut tidak terlepas dari menitiskan air mata padahal memang yakin giler sebelum ni tak akan nangis. Isk3.

Apapun, Alhamdulillah, Majlis Akad Nikah kami berjalan lancar :)






Mr. & Mrs. Gajah :D

18 comments:

  1. wah kak nad!!!!
    akhirnye update gak blog ni haaaaa!!!! :D :D

    ehem2..
    kak nad, encik gajah buat muka yang relax mase hari nikah tapi malam sebelum tu ntah2 dia tak tidur kot..
    haaa...dia cuak tuh....kak nad pon gerenti cuak gak..hehe =p

    kak nad, sekali lagi utk berjuta kalinye CONGRATS DAH JADI ISTERI ENCIK GAJAH!!!
    semoga berbahagia sampai akhirat! ;)

    ReplyDelete
  2. akk cantik... nk cntik cmtuh ugakk..heeee

    semoga dpt baby tomel cpt!!

    ReplyDelete
  3. congratulations and you do look beautiful on your wedding day...

    moga bahagia selalu..=)

    ReplyDelete
  4. cantekkkkk....!!!!
    sowi xdpt dtg dua-dua majlis...
    sedih sgt....

    ReplyDelete
  5. huhu sorie xdpt dtg sbb ada majlis lain pd tarikh yang sama...
    btw kak nad chantek sgt2~~ huhu
    congrats~

    ReplyDelete
  6. yeah..
    besnyer..
    rase nk kawen jugek..ahha

    ReplyDelete
  7. congratz nad..
    sowee sgt2 xdpt dtg..
    i need to give "something" to u la nad..be4 i start my new-new again career..hakhakhak..

    btw..u look ssooooooo sweeet...comeyynyee..;)

    ReplyDelete
  8. update sbgai isteri org..tahniah2.n sorry xdpt nk attend aritu sbb to much work to do~

    ReplyDelete
  9. ur face like berseri2..hehe..

    ReplyDelete
  10. waaa!!!
    silau mata mira tgk gamba2 kat cni.tula,berseri2 sgt.

    hip hip!hooray!Puan nadxoxo(^~^)

    ReplyDelete
  11. Tahniah laaa.... semoga berbahagia hingga ke anak cucu!!!

    ReplyDelete
  12. sgt cantikkkk!!
    congarat yer nad...

    ReplyDelete
  13. hi pn nadxoxo. congrats! sori tau xdpt dtg. btw anda nmpk begitu cute. baju pn cun! congrats! =D

    ReplyDelete
  14. Tahniah Puan.... Bahagia selamanya...

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, selamat semuanya kannns.. ehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails