Sunday, November 22, 2009

Berhenti Kerja

Assalamualaikum.

Untuk merealisasikan impian menetap di Kerteh bersama suami tercinta, Puan nadxoxo sudah hantar surat letak jawatan Isnin minggu lepas. Notis selama sebulan. Jika diluluskan, insyaAllah hari terakhir bekerja ialah 15 Disember depan.


Puan nadxoxo dah dapat kerja ke kat Kerteh?
Belum lagi. Sedang. InsyaAllah hari Rabu ni akan ke IPTA dan IPTS sekitar Kerteh menghantar resume. Puan nadxoxo bercita-cita menjadi lecturer IT pula. Semoga Puan nadxoxo berjaya, amin..

Puan nadxoxo dah dapat rumah ke kat sana?
Juga belum. Encik Gajah sedang mencari juga. Ada 2-3 buah rumah yang telah di booking oleh nya. Yang penyewanya dah nak keluar tak lama lagi. Semoga Encik Gajah berjaya, amin..

Rumah sewa kat Kajang macam mana?
Puan nadxoxo bayar sewa sampai hujung bulan November je. Lepas tu dah let go bilik tu. Alhamdulillah sudah ada pengganti. Tak susah-susah nak cari lagi. Rumah sewa tu, sejak Puan nadxoxo kahwin, tak tidur sana dah sebab duduk dengan family mentua pulak kat Bangi. Tapi haritu dapat la jugak tidur 2 malam kat rumah sewa yang dirindui tu sebab Mak dan Ayah mentua balik kampung kat Kedah, takde orang kat rumah, Puan nadxoxo takut duduk rumah sorang-sorang jadi diorang benarkan Puan nadxoxo balik rumah sewa hihi. Terubat jugaklah rindu pada rumah tu :D

Okaylah kawan-kawan, jika Puan nadxoxo ada masa, akan update lagi perkembangan badan k. Nite :)

10 comments:

  1. hmmm...saye bersetuju kak nad stop keje kt putrajaya sbb mcm tak best duk berjauhan EVEN DENGAN SUAMI SENDIRI!! fuh tak best tuh!

    arap2 kak nad dpt keje yg best kt kerteh..
    alamak ai, tetibe rindu kt entry2 lama kak nad pasal ofis lama..wuwuwu :'(

    ReplyDelete
  2. aik kama, kak nad belom pindah lagi kama dh rindu opis lama..haha xpe nnt cite pasal opis baru lak pasni :D

    btw thanks utk doa kamu :)

    ReplyDelete
  3. abg n akak aku yg kawen ujung taun lps pon still dok asing2 sbb kje

    bgs2

    ReplyDelete
  4. haha kak nad, saye ni sengal sikit..
    suka rindu advanced2...hahaha =p
    (ok dah malu dah)

    ReplyDelete
  5. wah bestnye tak terikat dgn skolar. leh benti suke2 ati. huhu... slmt bbhagia yer puan nadxoxo di kerteh nnt. heeee....

    ReplyDelete
  6. Nadiah..welcome to kemaman..glad to c u here! dah apply TATiUC?

    ReplyDelete
  7. wohhhh.... taniah2! nad, bukan cita2 ko nak bukak nursery ke dulu? camne sean nak jadik pengetua nih? hehehe :p

    (lebih berminat dgn perkembangan badan later on. :P sila post jika sudah berbadan dua :P)

    ReplyDelete
  8. hehe..mcm best je berita next post ^^

    Hrap2 dpt rumah yg ok kat sana~

    ReplyDelete
  9. bestnyerr kawen kanns.. ehehe

    ReplyDelete
  10. Tumpang iklan yer,

    Hi Dear,
    looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
    do visit my page,

    http://gardenofgalleria.fotopages.com/

    Happy Preparing for ur big day dear!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails