Wednesday, October 07, 2009

I Won 2nd Place & Nak Balik Kawen

It's 3 in the morning but this bride-to-be is not asleep yet :P

Teringat nak update blog, tapi sebelum tu tengok updates from kawan2 dulu. Then terlihat entri ini. I won second place dalam pertandingan Gambar Paling Menawan dari Radiusite :D Alhamdulillah~

Gambar yang kuhantar ialah gambar di bawah:



Sebagai pemenang tempat kedua, saya layak menerima:
Shawl Ribbon x 1
Shawl Corak x 1

^^ Rasa sangat seronok sebab ini first time masuk pertandingan, dan menang pula tempat kedua :D Alhamdulillah~ Ku anggap ini rezeki kawen~ Hehehe.

So, peminat2 shawl, sesiapa yang tak pernah membeli belah di Radiusite, sila lah berbuat demikian sebab shawl kat sana cantik-cantik dan dimodelkan pula oleh orang yang cantik iaitu tuan kedai sendiri :D

Psst, ini membuatkan shawls yang dijual disitu sentiasa laris macam goreng pisang panas tau. Sekejap je dah booked/sold out. Haha. Jadi, sentiasalah alert dengan updates from Cik Ika Radiusite :)


Nak Balik Kawen

Moving on to cerita kahwin-kahwin pula (hehe), saya punya flight ke Kota Bharu ialah jam 11 pagi nanti, bertemankan pakcik kesayangan saya tu la, yang selalu teman saya travel tu. Hehe.


Akad Nikah & Khatam Al-Quran

Dan untuk makluman rakan sekalian, akad nikah saya yang sepatutnya dilangsungkan pada Sabtu, 10 Oktober telah diawalkan sehari iaitu pada Jumaat, 9 Oktober pula atas nasihat dan pengalaman orang-orang tua. InsyaAllah akan dilangsungkan pada jam 3 petang.

Walaupun benda ni agak menyusahkan sebab decision dibuat last minute, saya hanya berdoa yang terbaik untuk majlis ini, insyaAllah ^^

Tapi jangan risau, kenduri kahwin tetap pada Sabtu, 10 Oktober.

Pada hari Jumaat yang sama, pada sebelah pagi sebelum akad nikah, akan diadakan Majlis Khatam Al-Quran. Nasib baik adik-adik saya khatam skali, kalau tak, cuak lah juga. Kang yang lancar jadi tersekat2 pulak sebab kecuakan. Haha.

Akhirnya ada gak majlis khatam quran untuk aku yang dah tua ni. Khatamnya sudah lama tapi majlisnya tak buat-buat jugak kan. Hehe.

Okay, saya mahu tidur dulu, sebelum mata saya lebih banyak menyerupai Mr. Panda. Hehe. Yeayy! Cutiiiiiiiiii~ :D *lompat sambil tepuk tapak kaki mcm Monkey D. Luffy* hehe

15 comments:

  1. haha.dah xlama dah.tetba berdebar jgk

    ReplyDelete
  2. moga semuanya berjalan dgn lancar ..=)

    ReplyDelete
  3. hari ni dah rabu ...
    jeng jeng jeng ..
    mst berdebar2 ..
    wuhuu

    ReplyDelete
  4. nad....nadia doakan semuanya berjalan dengan baek.... dikurniakan majlis yg penuh berkat dan rahmat....
    Selamat menempuh alam perkahwinan ye darlinhg....

    ReplyDelete
  5. sonoknyerr nak kawenn tewww..

    ReplyDelete
  6. wahhhhh....menang contest tu..hehe
    tahniah nad!
    rezki nk kawen tu..aka adiah kawen..
    bape ari lg ni nad..bedebor2..tahniah!=D

    ReplyDelete
  7. fullamak khatam quran r plak

    kawen je r tros nk khatam2 quran plak

    ReplyDelete
  8. bestnyer die..
    jgn lupe update pic kawen bebanyak lam nieh ek..

    ReplyDelete
  9. salam, tahniah! selamat pengantin baru..semoga bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  10. yii...tak sabar nk tgk nad~~!!!! (^_^)

    ReplyDelete
  11. Selamat pengantin baru, nad..
    happy dpt jupe nad aritu.. :)

    happy always

    ReplyDelete
  12. selamat pengantin baru..smg mndpt rahmat dr Yg Esa dan semoga berbahagia hngga ke akhir hayat...amin.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails